Коментари - Проблеми с новия iPhone 6s (тестове) | IT.dir.bg
назад

Проблеми с новия iPhone 6s (тестове)

Потребители изпитват множество проблеми с новия iPhone 6s.

Обратно в новината

Коментари - Проблеми с новия iPhone 6s (тестове) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези тъпи видеа ги пускат директно от Apple

Видеото е леко казано тъпо. Ще вземеш един нов смартфон да го трошиш.

Що не тесват така РОЛЕКС или Самсунг това не ги засяга.

Купертино пред него балъци фраш))))

Когато един софтуер започне да предлага повечко функционалности, започват бъговете.

Не разбирам защо се водят безмислени спорове. iPhone и останалите. Който не е ползвал iphone операционна с-ма, да не се пали излишно.

"iphone операционна с-ма" И ти имаш претенции да разбираш от мобилни OS :)

И какво, според теб е ios?

Apple не изневериха на традицията да предлагат един перфектен продукт. На хейтърите мога да кажа, че като не използват телефона по предназначение, то е напълно нормално да прегрява, да се огъва, да звъни колкото силно си иска. Ми много ясно. Когато неразумните Android потребители крещят в слушалката колкото силно си искат, то всеки средно смарт телефон ще трябва да подготви адекватен отговор. Новата технология е вече патентована в 36 държави. А прегряването е всъщност отопление за идващия зимен сезон и се изключва автоматично при преминаване под 40-ия паралел северна ширина. Включва се под 40-ия южна ширина, но календарът е изместен с месеца. Ако потребителите искат съвсем да изключат тази функционалност, то има едно лесно решение за тях - да се преместят да живеят около екватора. След като са дали толкова пари за телефон, няма да им е никакъв проблем.

страшна традиция няма що - лилави снимки , огъване , сега вече и нови ррадиции глем а да не забравя суперточните карти хих.....

Купете си Lumnia 930 и цял живот ще бъдете благодарни! Скоро и смартфоните ще получат Windows 10. Кой производител ще може да се похвали с един софтуер за всички устройства?

яко:Д хак да вие е на всички тъпаци, независимо дали сте с андроид или епъл - да давате по 600 долара за телефон :Д на всичкото отгоре, телефон за 150 долара прави всичко което и този за 600 - вижте мото г.

neXus

Ми пробвай с телефон за 150лв да влезеш в някой по-тежък сайт или прави мулти-тааскинг и ми се обади. Бива ли толкова прост народ..

Chefo77

Ооо, със сигурност е така! И автомобил с 1.2 атмосферен двигател без проблеми се опъва на колите във WRC, нали?

neXus

То пък един софтуер......поне да беше добре направен и ОС да имаше функции, не да виси на ниво 2012./

Абе пич, те хората тоя уиндоус 10 го не щат на компютрите си, ти ги караш да си купуват телефон с него. Освен това комбинацията Нокия+МС е уникално тъпа. Едните закъсняха да развият мобилната си ОС, другите си мислеха, че вовеки ще са номер 1 в мобилните комуникации. Сега и двете фирми са в гз и се чудят какво да направят.

С Лумия 630 съм - телефон за 200 лева. Телефон + навигация офлайн за цял свят + синхранизация със служебната поща и календар. Друго за работа не ми трябва.

Има хора и с по-високи изисквания, драги.

Силата на епъл беше в совтуера.... Една легенда умря!

толкова е безмислено да се говори и спори за телефони и марки, че винаги съжалявам хората за какво си губят времето - абе ползвайте си кой каквото си иска и може и толкова! хайде със здраве

Абе и аз се чудя какъв е проблема и на тези с Андроид и на тези с I фоните - аз съм на Андроид,наскоро си взех и един Windows телефон за проба-нормално-става,не ползвам изобщо продукти на Apple но нямам нищо против хората които си падат по I-продуктите !

Ама Епъл не фалираха ли отдавна?

Ако не караха да им плащат за неща, измислени от други отдавна да са фалирали.

Токущо си ъпдейтнах iOS 9.01 към iOS 9.02 на 4 годишния ми 4s. Работи по-бързо отколкото бе с iOS 6.1. Е как да го сменя за друг освен за Епълски? Кой друг производител поддържа софтуер на 4 годишни модели до последния ъпдейт? За това Епъл ще са си номер 1 за ужас на изтрещелите завистлици. Данке Епъл, тенк ю.

Провери ли дали е вече водоустойчив телефона ти?

Как кой друг, ами nexus 4 е с 5.1.1 андроид а е 2012 края производство.Дори LG g4 не е с тази версия.

Nexus 4 е 3-годишен телефон. И няма да получи Marshmallow.

Айде честито на Гоогле - от днес се казва Алфабет. щом се сменя името значи йъм фалит отиват нещата. Май към Нокиа са се запътили.

Аз пък имам стар модел на Сони Ериксон от 2006 г. Не го сменям за нищо на света ! За тези почти 10 години съм му сменил само батерията,която ми струваше 7 лв. Хиляди за една цветна кутийка не давам.Не е въпрос на възможности,а на реално осмисляне на потребностите,без които може всеки един от нас.

Ако ти трябва да го ползваш само за "ало-ало" може би си прав,но смартфоните са друга категория.Електронно банкиране явно не ти трябва :) ,нито достъп до интернет и тнт.......ясно е,че си изкарваш заплатата с физически труд(няма лошо-нужни са и обикновени работници)

Не съм чул някой да е написал дисертация на телефона си, но съм виждал доста общи работници със смартфон. Истината е че много малко хора с натоварено ежедневие имат време да си играят с тези играчки и повечето ги ползват като обикновен телефон. Колкото до електронното банкиране, явно си броиш стотинките в банковата сметка, защото едвали би доверил значителни транзакции на телефон.

До някъде не си прав, защото има нормални смартфони на съвсем достъпни цени, които можеш да ползваш и за интернет и gps и т.н., неща, които в наши дни са доста полезни. Не е нужно да се дават хиляди...

Редакторчето на тази статия може ли да обясни, защо е избрал пост с текст, цитирам, "поредния тъпак с Андроид :))))" за секцията "Избрани" под новината. По какви показатели е избран този пост, конкретно под новина за проблеми с АЙФОН? Нещо май даже не можете да криете комплексите и предпочитанията си, а?

За какво да ти обяснява? Сещай се сам на кого интереса им клати феса. Цялото тролско воинство на маркетинговия отдел на ябълката е тук, барабар със i-Zombi-тата.

Навярно е по причините, които ти виждаш; но по-нагоре по веригата, тия по медиите (не БГ медиите естествено, тия с истинско влияние) и най-вече тия контролиращи медиите раздухват враждата епъл-андроид (не било в тикви ами в кратуни, за потребителя реално няма разлика) просто за да са нахъсени младите хора и да вървят продажбите. Кой спокоен нормално мислещ човек би харчил ежегодно по $1000 за телефони.

Лек софтуерен дефект, който ще бъде оправен, не е като Lollipop, който за нищо не става 1 година след излизането му!

КАКТО ПИША ОТ 7-8 ГОДИНИ НАСАМ... УСТРОЙСТВАТА НА ЕПЪЛ СА РЕКОРДЬОРИ В ИСТОРИЯТА НА ЕЛЕКТРОНИКАТА С ФАБРИЧНИ ДЕФЕКТИ В НАД 50% ОТ ЧИСТО НОВИТЕ СИ УСТРОЙСТВА(гърмящи батерии, незасъхнало лепило по екраните, лош обхват при определен захват и т.н. и т.н.)!!!!!! А ТОВА, ЧЕ ВЪПРЕКИ ТОЗИ ФАКТ КОМПАНИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА, ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ТОТАЛНО СА ИЗТРЕЩЕЛИ...

Нали знаеш, не е луд, който яде зелника, а този, дето му го дава...

Не съм имал Айфон, но имах Sony Xperia Z и имах същите проблеми, описани в статията. От 4 месеца съм с Microsoft Lumia 640 XL DualSim и съм много доволен засега. Телефона е с по-слаби параметри от Xperia Z, но работи по-бързо и не загрява.

мдам, така ще да е щом казваш. :)))

Chefo77

Ахахаха! Грешка: АХАХАХАХАХА. Аз пък имам една Нокиа 3210, тя е много по-производителна и изобщо не загрява...

Ползвам айфон и съм мн.доволен-стар модел но железен.... Скоро ябълките ще пуснат и ехография ... Всички най-нови телефони си имат бъгове - ползвайте стари ...

Ама те вече пуснаха, бе баце. Не четеш ли колко има в бърза помощ да им извадят телефона от .... Да се чудиш защо са си го навряли там, а то - те го ползвали за ехограф. :) И лекарите в спешното се радват когато идват жени с такъв проблем, защото лесно се решава. Проблема е като дойдел някой с ориентацията на Кук. Тогава работата се запичала здраво. :))) Изобщо ползват си го за "ехограф", питай в спешното. Само че сега с новия размер им било малко по-трудно. хахахахаха

Откак чичо Стиви си отиде, да ги стяга, цялата им работа е такава... Споко - и паричките ще секнат, само че след още 1-2 поколения iPhone-и, щото замбираните трябва да стоплят ситуацията, а те не са от най-умните и загряващите...

Гроздето е кисело и високо а?

По-скоро неоправдано скъпи джанки, възприемани от някои малоумници като първокласно "грозде"...

Тоя па селски гроздоберач... а смени лафа вече, че не се изтърка, а незнам к'во...

Същите глупости прави и z1,с 5.0 и5.1 След тази новина по-малко ме е яд и за апарата и за софта.

Апъл и Цска - нумеро уно!

ако си нагъл, прост, злобен и агресивен селянин-китка

голЕм смЕх :D

Леле, ако iPhona беше проработил след този тест - щяха да го ползват за бронежилетка.

you tube . com/watch?v=DbVHe5A6rJs преброй колко слоя iphone ще ти трябват. Хахахахаха.

Закона на дебила: "Няма електроника която дебила да не може да разбие" Чакаме следващи тестове. Минаване на танк върху телефон, изстрелване от оръдие, пускане на марианската падина и други подобни.

Ми да минават на позитроника тогава, щом електрониката не издържа...

Така хубаво го натроши ,че чак ми стана жал..хахахахах само така

какво е "презареждане" на телефона и как се сменят автоматично настройки с това действие?!?

"презареждане" е превод на Restart. Когато скенера на пръстови отпечатъци започне да сканира постоянно - прегрява. Като се презареди/рестартира/Restart телефона и скенера вече не сканира постоянно. Не съм фен на Apple. Просто ти отговарям на въпроса.

Явно е така, поредният преводач се опитва да промени езика според бръмбарите в собствената си глава. И понеже различните преводачи с бръмбари имат различни видове бръмбари преводите им на една и съща дума също са различни - което прави побългарените IT продукти неизползваеми докато човек не успее да ги подкара на английски. А не е трудно, като няма очевиден превод думата просто се взима чуждицата - както винаги е ставало. Restart става рестарт и ТОЛКОВА.

Не разбирам тоя с ножа и чука какво цели да покаже? Че деликатната електроника се чупи при удар с чук?! В шок съм...!

Важното е да се огъва и да скубе брада и коса.

Преди беше - "Не го държите правилно!", сега стана "Не го зареждате правилно!" :)

950 долара за телефон???? Не знам, струва ми се безсмислено. Още повече след година вече ще има нов...

За телефон и половината от това е безсмислено; за моден артикул не знам къде е границата - и не мисля да проявявам интерес де :D.

Че кво да му е на хардуера? Нали самсунг го правят. Апъл са "силни" в софтуера.

Прав си за хардуера, виж комбинацията от страхотни проектанти(Епъл) и добри изпълнители(Самсунг и TSMC) до какъв краен резултат води. "Двуядреният iPhone 6S отвява Galaxy S6, Note 5 и другите топ смартфони с Android. Уеб-порталът AnandTech тества смартфоните iPhone 6S и 6S Plus, които показаха сериозно увеличение на производителността, в сравнение с iPhone 6 и 6 Plus. " На Internal NAND iphone 6s plus прави 402 мб/с, а galaxy s6-209 мб/с. На Kraken 1.1 iphone 6s plus-1729.8,а samsung galaxy s6-6185.9 (lower is better). 3D Mark iphone 6s-26705,а galaxy s6-22476. За софтуера също си прав, че е много добър, щом с по-малка батерия айфон 6s издържа повече от галакси s6.

Пита се в задачата защо липсва в теста Samsung Galaxy Note 5, а вместо него е само 4ката. "Случайно". Горките Анандтеч - не са имали пари да си го позволят, нали? Ех мамка му какво ли не правят хората в наши дни за пари...

neXus

Оооо, мама и тате са те пуснали от къщи, браво. Е как няма да издържа повече батерийката на един празен телефон с 2 ядърца? Все едно да сравнява нокийка без ОС срещу многоядрен процесор и 5-6гб софтуер. Айде стига се излага

Лошо Седларов Лошо... да го пускат по 300 лв. тоз айфон да не се излагат поне.

това е долна пропаганда на конкуренцията

Никога досега не е излизал модел на Ай фон без проблеми.Точно за това всички бунаци с комплекса на бедния човек дават мило и драго да ги имат, а после ги хвалят на останалите идиоти като най доброто на пазара.О свещена простота!

Поредния тъпак с Андроид :))))

sulio@mailinator.com

Ти си глупак ! Аз съм с Blackberry OS 10.

Момо, много си заблуден, ама много. Аз парите не ги събирам от дърветата. Може много да уважавам Apple, но с надценката на телефоните си просто са смешни. Аз съм с Lenovo P70-A, за по-малко от 500 лева и няма нещо, с което iPhone да е по-добър.

Представям си пък редактора на тази статия какъв тъпак с айфон е, след като ти е избрал тъпия коментар да го сложи под статията в секция "избрани". извод - много комплекси сред плюещите по андроид.

Не може да бъде ! Аппле да направят дърво ! Не го вярвам :)

Може, направили са - appleково... А като си закопае някой стария модел в корените му, след седем дни пораства, цъфва и връзва ново дръвче, с последните модели по него... Закопаването трябва да се извърши по пълнолуние, на 31.02.2016 г.

Купувайте си само Йотафон с ос байкал

OS на Yota e Android, a Байкал е руски процесор, предназначен за използване в държавната им администрация. Помоли за по-ясни опорни точки, тези те объркват и явно са над твоето ниво на компетентност !

... и се надяват, че ще подкарат някакви ... някакви офис приложения на байкал... надяват се...

Цената на компонентите на един 6s съотнесено към цената на компонентите на първия телефон на Епъл сега трябва да е около 3 милиона долара.

Бре това добре с преодажбите, ма съветвам купувачите ,па изчакайте година две да поотстранят малко бъгове, пък после купувайте!

А може и изобщо да не купувате... нови боклуци на цената на стара кола...