Коментари - Всичко за първия турски стелт изтребител (галерия) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Всичко първия турски стелт изтребител" Това заглавие на какъв език е?

Да бехме си поръчали от този. Току -виж по комшийски да е по-евтин и по-кратък срок за доставка да има.

По зле в света от бъгавия Ф 35 няма . Засега

На Гоговски

Е това е ! И турците си строят самолети от ново поколение а ербап евроатлантически наведен Ганю си плати остарели самолети ф16 само на хартия

Абе Симо,ти с Турция ли се сравняваш?седи си на насрания задника.

Както се разбира от статията турците ще разработват само "ламарини", а всичкУтУ Ноу-Хау ще е от омразния Запад. Как пък една лампа от "братския" руски народ няма да има тоя стелт?!

'Земи прочети цялата статия, а не само заглавието, чак тогава се напъвай с коментари!

И тея като жълтите и мужикистанците - крадоха, крадоха, копираха, пък да видим. На ковидарите и особено на путлерастите е пълен провал.

Всичко за българското образование и ниво на журналистиката у нас в едно заглавие. Благодаря.

Вие как не разбрахте още ,че турска и китайска стока не стават и са за боклука...това са лесни мишени и по тяхно му са некакви стелт бръбари

Да. Ние произведохме мега якия самолет и сега ще търсим кусури в чуждите...

Дано на не е като руският си аналог !

Да бе, така стават тези неща. Ф 22 го изпитваха и доизкусоряваха около 15 години, Ф 35, който го разработваха няколко страни, водени от САЩ, които са с огромен опит в авиацията и имаха Ф 22 зад гърба си - също претърпя толкова доработки, преработки докато стигне нещо работещо. Турския ей така - 2026 година започва да се произвежда серийно. То е руснаците, които също имат огромен опит в бойната авиация се мъчат толкова години със своя самолет пето поколение. Така че това турските приказки са дим и огледала.

Тези са генетично прости,нищо не могат да измислят,виж ако откраднат това-онова,може и да се получи някакъв Франкенщайн...

Ако съдя по качеството на технологиите които произвеждат турците ще е едно летящо цукало

Не разбрах кое е турското в самолета? Освен името..

Двигателят на самолета cе произвежда по лиценз в заводите на TUSAŞ в Турция.

Има голяма разлика между Русия и Ссср! Огромната част от малкото технологични и не само постижения на СССР не са рожба на Русия. За това и сега е гола вода. Ако махнеш и нефта на Сибир са не Нигерия ами Судан със сняг! Както са го под карали май и това ще видим в скоро време

И какво са се разлаяли всички? Турците поне създават, произвеждат. А България какво създава? Само наркомани и дебили..И пътно транспортни произшествия с жертви. Европейска Сомалия..

Явно идиотите у нас все още си представят Турция от 1924г. Ами не е това безмозъчни тролчета. Но там си имат национална стратегия, национално достойнство и национална памет . Нищо че последната опира до миналото величие на Османската империя. Ние пък си имаме поредица от национални катастрофи и сме на път да ги увеличим. Май и турците ще мечтаем да ги стигнем.

Ние едно заглавие не можем да напишем правилно, камо ли самолет да произведем.

може да си купим 16 броя.

Това, че турците разработват самолети не означава автоматично, че са по-добре от нас. Справка БВП на човек. Даже са по-зле. По подобие на въпроса асфалта не се яде, Вероятно там е резонен въпроса "Народа самолети ли да яде?", ако изобщо на някой му стиска да го зададе. Проблема на България е прогресивно намаляващо образовано население и прогресивно увеличаващо се ниско такова, което води до отлив на инвеститори с огромни капацитети. Естествено зарова не са ни виновни туците. Анадъмо?

До 2028 двигателя ще бъде изцяло турски, в момента се разработва и е в тестова фаза. Всички системи са напълно турски, никой на никого не предоставя технологии наготово, камо ли военни, пък камо ли на Турция. Тя е в първите 5 държави стигнала до ниво да произвежда 5-то поколение изтребител, който ще бъде най-модерният в света, като всеки може да лети заедно с 12 до 24 стелт свръхзвукови дрона, въоръжени с най модерните ракети. След 10 години ще граничим с новата супер сила на света.

Много професионална пропаганда, тавариш...аааа аркадаш. Все едно съм на партийно събрание и ми четат за мощта на СССР. Следват бурни ръкопляскания...

другите чипове в електрониката са също само турски!

Хубаво, самолет правят. Оставяме настрана техническите характеристики и почваме с другото. - Защо им е на турците такъв самолет? Това е нападателно оръжие. Кого ще нападат? (Сирия - вече е нападната, Кипър - нападнат, Гърция, България, Израел, Ирак, Иран, в по-далечен план - цяла Европа). - След като вече произвеждат цялата гама нападателни и отбранителни оръжия (вкл. и сателити), с изключение на стратегически бомбардировачи и ракети и ядрено оръжие - ще познаете ли каква ще им е следващата крачка? Излизане от НАТО и амбиции за 3-та или 4-та сила в света и възстановяване на Османската империя са далечни, но не непременно непостижими цели. Ататюрк се върти в гроба, а нискообразованите, но многобройни турци пак ще изберат мустакатия си фюрер.

Ще бъдеш cилeн дa нe тe бият.

Защото пък ние като сме умни, та сме цъфнали и вързали.

Че на Бг кой и пречи да прави същото,нали пред българският технически гений цял свят благовеел

Защо им е на турците такъв самолет ли? Ние купуваме, гърците купуват даже без пари им дават, имат вече над 10 американски бази, Иран се въоръжава, Кипър също ги въоръжават безплатно, в северен Ирак американците си строят база след база, същото в Сирия, на Израел никой не им търси сметка за нищо, ти питаш защо им е на турците такъв самолет.

Назадничава страна, управлявана чрез глупава религия, страх, омраза и подтисничество и то диктатор. Такива страни са обречени на корупция, репресии и упадък. Демонстрирания технологичен напредък е фалшив.

В България произведоха търговски безпилотник, който ще работи на няколко континента, не някакъв въшлив изтребител, от зетя на дерибея. Турция никога няма да бъде свободна.

F 22

тази дежурна статия да не е за възхвала на един диктатор и зет му?!

кадъни шъ могат ли да се покикерват да го управляват