Коментари - Всичко за първия турски стелт изтребител (галерия) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази дежурна статия да не е за възхвала на един диктатор и зет му?!

F 22

Назадничава страна, управлявана чрез глупава религия, страх, омраза и подтисничество и то диктатор. Такива страни са обречени на корупция, репресии и упадък. Демонстрирания технологичен напредък е фалшив.

Хубаво, самолет правят. Оставяме настрана техническите характеристики и почваме с другото. - Защо им е на турците такъв самолет? Това е нападателно оръжие. Кого ще нападат? (Сирия - вече е нападната, Кипър - нападнат, Гърция, България, Израел, Ирак, Иран, в по-далечен план - цяла Европа). - След като вече произвеждат цялата гама нападателни и отбранителни оръжия (вкл. и сателити), с изключение на стратегически бомбардировачи и ракети и ядрено оръжие - ще познаете ли каква ще им е следващата крачка? Излизане от НАТО и амбиции за 3-та или 4-та сила в света и възстановяване на Османската империя са далечни, но не непременно непостижими цели. Ататюрк се върти в гроба, а нискообразованите, но многобройни турци пак ще изберат мустакатия си фюрер.

Ще бъдеш cилeн дa нe тe бият.

Че на Бг кой и пречи да прави същото,нали пред българският технически гений цял свят благовеел

В България произведоха търговски безпилотник, който ще работи на няколко континента, не някакъв въшлив изтребител, от зетя на дерибея. Турция никога няма да бъде свободна.

Защо им е на турците такъв самолет ли? Ние купуваме, гърците купуват даже без пари им дават, имат вече над 10 американски бази, Иран се въоръжава, Кипър също ги въоръжават безплатно, в северен Ирак американците си строят база след база, същото в Сирия, на Израел никой не им търси сметка за нищо, ти питаш защо им е на турците такъв самолет.

До 2028 двигателя ще бъде изцяло турски, в момента се разработва и е в тестова фаза. Всички системи са напълно турски, никой на никого не предоставя технологии наготово, камо ли военни, пък камо ли на Турция. Тя е в първите 5 държави стигнала до ниво да произвежда 5-то поколение изтребител, който ще бъде най-модерният в света, като всеки може да лети заедно с 12 до 24 стелт свръхзвукови дрона, въоръжени с най модерните ракети. След 10 години ще граничим с новата супер сила на света.

Много професионална пропаганда, тавариш...аааа аркадаш. Все едно съм на партийно събрание и ми четат за мощта на СССР. Следват бурни ръкопляскания...

другите чипове в електрониката са също само турски!

може да си купим 16 броя.

Ние едно заглавие не можем да напишем правилно, камо ли самолет да произведем.

Явно идиотите у нас все още си представят Турция от 1924г. Ами не е това безмозъчни тролчета. Но там си имат национална стратегия, национално достойнство и национална памет . Нищо че последната опира до миналото величие на Османската империя. Ние пък си имаме поредица от национални катастрофи и сме на път да ги увеличим. Май и турците ще мечтаем да ги стигнем.

Това, че турците разработват самолети не означава автоматично, че са по-добре от нас. Справка БВП на човек. Даже са по-зле. По подобие на въпроса асфалта не се яде, Вероятно там е резонен въпроса "Народа самолети ли да яде?", ако изобщо на някой му стиска да го зададе. Проблема на България е прогресивно намаляващо образовано население и прогресивно увеличаващо се ниско такова, което води до отлив на инвеститори с огромни капацитети. Естествено зарова не са ни виновни туците. Анадъмо?

И какво са се разлаяли всички? Турците поне създават, произвеждат. А България какво създава? Само наркомани и дебили..И пътно транспортни произшествия с жертви. Европейска Сомалия..

Не разбрах кое е турското в самолета? Освен името..

Двигателят на самолета cе произвежда по лиценз в заводите на TUSAŞ в Турция.

Ако съдя по качеството на технологиите които произвеждат турците ще е едно летящо цукало

Тези са генетично прости,нищо не могат да измислят,виж ако откраднат това-онова,може и да се получи някакъв Франкенщайн...

Защото пък ние като сме умни, та сме цъфнали и вързали.

Да бе, така стават тези неща. Ф 22 го изпитваха и доизкусоряваха около 15 години, Ф 35, който го разработваха няколко страни, водени от САЩ, които са с огромен опит в авиацията и имаха Ф 22 зад гърба си - също претърпя толкова доработки, преработки докато стигне нещо работещо. Турския ей така - 2026 година започва да се произвежда серийно. То е руснаците, които също имат огромен опит в бойната авиация се мъчат толкова години със своя самолет пето поколение. Така че това турските приказки са дим и огледала.

Има голяма разлика между Русия и Ссср! Огромната част от малкото технологични и не само постижения на СССР не са рожба на Русия. За това и сега е гола вода. Ако махнеш и нефта на Сибир са не Нигерия ами Судан със сняг! Както са го под карали май и това ще видим в скоро време

Дано на не е като руският си аналог !

Вие как не разбрахте още ,че турска и китайска стока не стават и са за боклука...това са лесни мишени и по тяхно му са некакви стелт бръбари

Да. Ние произведохме мега якия самолет и сега ще търсим кусури в чуждите...

Всичко за българското образование и ниво на журналистиката у нас в едно заглавие. Благодаря.

И тея като жълтите и мужикистанците - крадоха, крадоха, копираха, пък да видим. На ковидарите и особено на путлерастите е пълен провал.

Както се разбира от статията турците ще разработват само "ламарини", а всичкУтУ Ноу-Хау ще е от омразния Запад. Как пък една лампа от "братския" руски народ няма да има тоя стелт?!

Абе Симо,ти с Турция ли се сравняваш?седи си на насрания задника.

Е това е ! И турците си строят самолети от ново поколение а ербап евроатлантически наведен Ганю си плати остарели самолети ф16 само на хартия

'Земи прочети цялата статия, а не само заглавието, чак тогава се напъвай с коментари!

Да бехме си поръчали от този. Току -виж по комшийски да е по-евтин и по-кратък срок за доставка да има.

"Всичко първия турски стелт изтребител" Това заглавие на какъв език е?

На Гоговски