Цените на iPhone са нараснали с 80%

Първият смартфон на Apple дебютира преди 14 години и е доста по-евтин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно не си пипал айфонче, оссвен в мокрите сънища

анализа пропуска да спомене, че тазгодишните попълнения са точно на същата цена като миналогодишните. "първия смартфон на Apple дебютира преди 14 години и е доста по евтин" и ще добавя беше пълен боклук, бъкан с чудесни идеи но работещ много зле. едва iphone 3 или 4 бих нарекъл телефони които работят добре.

:))) Ами да, и още ще растат. Не че предлага нещо по-особено от другите, ама е iPhone! На времето по същия начин се купуваха цветните телевизори на Шарп и Сони, ВMW, Мерцедес- великите марки... Купуваш не толкова качество, колкото марка, с която можеш да се фукаш пред "блондитата" в клуба. И естествено - изобщо не си чувал за баланс между цена и качество от гледна точка на това, за какво ще използваш устройството. А и АйФоня все още се ценообразува по начина, "изобретен" от Стив Джобс - цената е равна на тройната цена на включените компоненти плюс 30% върху получената сума.

Явно не си пипал айфонче, оссвен в мокрите сънища

За "Последователите на Джобс" просто още 5 години на солети, не може да ги спре някаква си цена...

200 млн. продадени телефона за 2020 г.!!! 2-ра позиция в световен мащаб!!! 15% пазарен дял!!! Пазарна капитализация - над 2 трилиона долара!!! Нетна печалба за 2020 година над 65 милиарда долара!!! Това е наследството на Стив Джобс!!! Какви солети бе, глупако???!!! Който иска работещ и сигурен телефон купува iPhone!!!

“Който иска работещ и сигурен телефон купува iPhone!!! Верно ли бе мисирко насрана с две клетки в мозъка. Нещо да си чул за Пегасус/НСО? Или за редовните дупки в сигурността, които Апъл отказват да поправят, защото трябва да плащат на независими специалисти. Понеже не съм самозахлупен задник като теб, ще ти дам алтернативата за сигурност, макар, че е относително и там, но е в пъти по-реално от рекламните чикий на Тим Апъл и компания лелки - лезбийки. Алтернативи: Pinephone, Librem 5, Дегугълнат Пиксел 3 или 4 с Lineos или Graphene, Sony Experia със Sailfish OS. Апъл не само ще ви вземат парите без да ви дават сигурност, Апъл са отдавна част от голямата система за подслушване на идиоти, които "Нямат какво да крият", но тва не е достатъчно за тях, под знакът да "спасяват децата от педофили" ще ви изкарат всиѝки престъпници и всяка снимчица ше се проверява. Много време ти отделих, айде пътувай към мечтаният статус на баровец и ходи си земи новият МакБуук Про с висяща брада в средата на екрана. Да свикваш да те гледат и записват 24/7.

То и Мерцедес е три пъти по-скъп от Опел, ама никой не прави подобни тъпи анализи!!!

Съобщи Хуавей