Коментари - Турция тества безпилотен катер камикадзе (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изсипаха тон два нафта в морето масло и прочие , ама нищо де

Дали няма и атомни червеи да измислят вече, а може и да са? Он няколко години насам доматите не стават, има нещо... Тук в наше село, преди много домати става'а, сега и с компют. управление и с мрежички против лазещи боклуци и в оранжерии и не стават и не стават. Преди време по 1кило домат имах. Майната му на безпилотният катер камикадзе! По наш'та река, до нас не мо'й дотепа, но след като прочетох това тук, реших, таз година само марули и късно зеле ще садя.

Интересно как никой не се притесни, че руснаците също могат да напълнят Черно море с такива дронове и ще им излезе доста евтино.

Или хитрото теле от две майки суче. Турция си плете кошничката, докато енергията на българите е насочена да се изчегъркват един друг и да си разтварят задника пред Брюксел и Пасолството козяшко. След това ще им приложат плана Антонеско от зимата 1941 и който е късметлия ще оживее под голямата порта.

Ердоган предупреди САЩ да се въздържат от намеса във военния конфликт Плестина - Израел. В този случай Турция ще защити "братята палестинци НА ВСЯКА ЦЕНА". Много ще загрубее работата там.

Турция е такава сила само и единствено благодарени на САЩ! Те4 и даваха и технологии и атомни бомби и ракети навремето и въобще ...! И затова турция сега е такава, но ако САЩ се изтеглят технологията и друго турция ще дръпне назад! Сега Ердоган се опитва да суче от две места, но има поговорка от два стола, че на електрическия накрая! Колкото до нас ние още гледам клоним към сибир! там да идем щото щяло да ни е по-добре също както им било по-добре на северно корейците! Та ние сме точно в таз поговорка вече сме на електрическия стол! И единственото което ни остава е ЕС! Барем те да ни искат! Но види се ние даже не искаме в Европата искаме у сибир! У ГУЛАГ! И после се питам ам що така? Еми ....

Ако, ако.....но и те не искат да загубят 2та по численост армия в НАТО. Така че...

Не само Германия,Франция,Великобритания......сила,сила колко да е сила с 50 милиона кюрди у Турция...вместо да си гледат бизнеса туризъм,медицина.. се врът зорлен между шамарите.....РАДИО УПРАВЛЯЕМА ЛОДКА КАМКАДЗЕ Е ИЗОБРЕТЕНА ОТ ГЕРМАНСКИ УЧЕНИ ПОЕЗ 2СВВ ДОРИ ИМА ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА ПРОЕКТИТЕ ...РАДИОУПРАВЛЯЕМИ ЛОДКИ КАМИКАДЗЕ И ТОРПЕДА