Коментари - Нов проект разработва изкуствен човешки геном | IT.dir.bg
назад

Нов проект разработва изкуствен човешки геном

Нов изследователски проект цели да създаде изкуствен човешки геном.

Обратно в новината

Коментари - Нов проект разработва изкуствен човешки геном | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този път вавилонските шамани какво ли богохулство са приготвили за масовата публика. Слепците е трудно да видят своето безумие. Римляни глава 1 "18 Защото Божият гняв се открива от небето против всяко нечестие и неправда на човеците, които препятствуват на истината чрез неправда. 19 Понеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви. 20 Понеже от създанието на света това, което е невидимо у Него, сиреч вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение. 21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи. 22 Като се представяха за мъдри, те глупееха, 23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини. 24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, - 25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин. 26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. 27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. 28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, 29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; 30 шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си ...

Та според абсолютата ти истина последно Земята кръгла ли е плоска ли е.

В Библията пише че е кръгла. Но според езичниците и била плоска и тази теза е била популярна по времена мрачното средновекоие наложено от римакоатоличексата църква отстъпила от Божията истина. Всъщност в Библията Бог дава основа на научните принципи и поощтрява изследването на природата и физическите феномени зашото така чвовек по-бързо стига на Него и до истинността на Божието слово. Невежеството се лекува при желание.

скръб и неволя на всяка човешка душа, която прави зло, първо на юдеина, после и на гърка (елин), а слава и почест и мир на всеки, който прави добро, първо на юдеина, после и на гърка(елин). Това списание няма ли да го забранят затади расова дискриминация?

Няма, поне докато Бог живее, а той живее вечно без начало и край. Когато Бог освети нещо, то е вечно. Във всяка структура или човешко общество има йерархия. Свъщност понеже верояно вярваш на модерните митологии бъркаш юдеи с евреи. Днешните така наречени евреи са хазари основно от источна европа и нямат нищо общо с библейските юдеи.

С проекта Манхатън не успяха да ни унощожат, но с този проект не ни мърда. Това е 100% ова евгеника. Следващата стъпка ще е здравни застраховки съгласно дали са ти коригирани гените. И който е див екземпляр, прави каквото прави няма да може да плати. А култивираните екземпляри -- ами те просто няма да имат майка и татко, така че няма да имат нищо да наследят. Идеални роби. Проблема е само кои ще са робовладетелите. Не вярвам да сме ние.

доста милиони ще глътнат пак някои "наши" учЕни.

Дир, докога ще въртите едни и същи фантасмагории с различна картинка?

Ми ако успеем да създадем суперхора ще сме свършили работата си в еволюционен план. Никой вид не е вечен, homo sapiens и той няма да е - и ако сами се модифицираме до homo hyperimmortalis или каквото там се получи ще е добра съдба за вида ни, по-добра отколкото да изчезне за сметка на друга линия, не произхождаща от нас.

Намали тревата, жълтите хроники и филмите. Ще видиш, че ще се почувстваш по-добре.

Вегетирай си спокойно бе, никой не те праща да правиш друго освен да си вегетираш, къде се вреш и ти мнение да даваш като нямаш такова.

Бедата на този хомуа е че н яма родители. И като такъв правно не е човек с права. Може и да е хомо хипер но ще е просто роб. Хомо хипер войник както винаги, готов да се бие и да умре. Вероятно ще живее много по-кратко от нас, защото ще бъде убиван от всеки нов модел хомо.

Той нека стане годен да живее по 500+ години без да деградира с възрастта и нека да е два-три пъти по-умен и силен от сегашните хора ти му обяснявай, че няма права и че ти е роб, може дори да те чуе и да те шляпне да млъкнеш да не му видгаш шум...