Учени: Светът не е достатъчно подготвен за бедствия

Броят на хората, засегнати всяка година от катаклизми, се увеличава

Обратно в новината

Коментари - Учени: Светът не е достатъчно подготвен за бедствия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НО ЯПОНИЯ Е ПОДГОТВЕНА........АКО ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА В РИСКОВИ РЕГИОНИ ВЗИМАХА ПРИМЕР ОТ ЯПОНЦИТЕ.... МОЖЕШЕ ДА СЕ СПАСЯТ ХИЛЯДИ ЖИВОТИ......

Що делнахте коментара, че горното е фейк нюз? Има си статистики на загиналите в природни бедствия, броят им за последното десетилетие е най-ниския за последните 100 години, въпреки нарастващото население на планетата...

Е, да, ама никой не иска да строи подпорна стена, за "ако" нещо можело да стане. Щото като се построи и нищо не стане 10-20 години и се вика, ама то нямаше смисъл. Като стане нещо на 30та година, всички критици тактично мълчат и никой не ги пита, ти какво дуднеш последните 15 години бе пиле? Така, че след дъжд качулка си е най-добре за нашето племе. Колко народ вика, е голям работа беше бъга за 2000 година, пък то нищо не стана в крайна сметка. Ми да бе, байно, нищо не стана щото бяха взети мерки. Ако всичко си беше оставено на самотек и няколко самолета бяха паднали да речем, щеше да има рев, защо нищо не е направено... :))) А като се прави нещо е много важно да е точно абсолютния минимум на това, което трябва да се свръши, иначе е прахосничество. :)))

Най-големите бедствия идват от световните терористи ФАЩ, Ингилизия и Цион, и всеки разумен човек на планетата Земя трябва да даде своя принос за унищожаването на тези тумори. Българите също можем да помогнем, като на първо време трябва да гласуваме напролет,за да изметем завинаги и занапред англо- краварските подлоЗи и ибр икчии.На второ място трябва да бъдат разследвани и укаушени при Бай Ставри предателите,българоубийците и слуги краварски. На трето място - да изгоним терористичната клетка СатаНАТО от свещената ни земя и да живеем мирно и при неутралитет с останалите държави .

не може да живееш с неутралитет с империи като руската и османската, за тях неутралитета не важи. Швейцария е друг случай, там едната от народностите и единия официален език е немски.

да вдига нова вавилонска кула ли?

така е, света и за путин не беше готов