Учени: Ядрена война ще убие 5 милиарда души

Оцелелите 2,7 милиарда ще могат да възстановят човешката цивилизация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще си идат още по-мъчинелно и бавно, но поетапно. И като останат само бат Боко с прокурора, Делянчо и Копейката, кво ше праят двамцата? Скука, скука-аа, братче. То само с белот и покер не става.Всяко кюлче - чипче. И кой ще ходи да носи пак помията от близкия ресторант за прасето? А цветя на гроба на генерала-дедо? А на мама кой ще долива водката?

Аз съм спокоен, дебел съм и все ще имам запаси за повече време от средностатистически напомпан батка

Успокоих се.

Ако е за сажди софето ще им помогне още днес!

Правилното заглавие е: ЕВЕНТУАЛНА ядрена война БИ УБИЛА 5 млрд.души. Учете български навреме.

Не си информиран !

,,Оцелелите 2,7 милиарда ще могат да възстановят човешката цивилизация"' Като хлебарки ли ? А Радиацията...?

А ,,оцелелите " вероятно ще РУЧАТ РАДИАЦИЯ за десерт ,докато се присъединят към другите 5 МЛРД. КАКВО ли беше казал ВЕЛИКИЯТ АЙНЩАИН за двете безкрайни неща?

И що само 5? Значи 4 ще оцелеят, тоест половината население на земята ще е ок

- Тате, това атомната бомба, много ли е скъпа? - Да - Ох, дай Б-же на всеми да му падне една на главата

ㅤ

Тъкмо по план. Каквото ковида не можа да умори, ще го мори атомът. После още две три по-малки бомби да паднем под половин милиард и... Готова риба на брега. Само да не забравите, като се отдели атом да държите оръжието напред, за да не ви капе по краката!

Руските свинье няма да умрат! те щели в рая да идат! ХИ ХИ ХИ

5 милиарда е добре, но въпросът е кои точно. За какво ни е свят пълен само с жълтури и мангали ?

нашата военна доктрина е иZградена в/у постулата да водим едновременно две войни и да сме в готовност zа трета световна война ! ще раZмажем москалите и пекинските ориZояди по отделно или едновременно ! не ни пука от тях , само вижте москалите вече 6 месеца се Zаплитат в некви украински селца и паланки и това се случва на прага им , т.е. на една рука раzстояние , представете си само как ше ги раZпердушиним zа отрицателно време ! същото важи и zа поднебесните пекински ориZояди , те не стават Zа нищо , страх ги е да нападнат тайван , последната война , която водиха беше преZ 1979 г. с Виетнам и я Zагубиха ! zабележете , и те водиха война с виетнамците на прага си , на една рука раZстояние и иZдържаха само нема и 2 месеца военни действия , а ние се бихме във Виетнам над 10 години , на хиляди мили от нас ! не напраZно се иZтеглихме след 20 г от Афганистан , така освободихме военен и финансов ресурс , като оставихме евраzийците да се борят с чаршафосаните агресивни ислямисти ! накрая ще ви кажа под секрет : въzможно е да се договорим с Пекин zа сметка на москалите , zабележете колко са хитри и подли поднебесните ориZояди от 2014 г до ден днешен не са приZнали Крим Zа руски , докато москалите ден преZ ден врякат до небесата Тайван е китайски , Тайван е китайски , схващате ли подхода и действията на поднебесните , т.е. готови са да прецакат москалите в подходящия момент , а той ще настъпи съвсем скоро !

Ще ядете бахура вие не можахте да победите един виетнам пък камо ли Русия и Китай.

москалите плашат само гаргите с техния остарял ядрен потенциал ! да бъдем реалисти , при една ядренна война Русия няма никакви шансове ! рашистите са само със 145 млн население , а запада е с над 1 млрд население ! голямата част от руското население е съсредоточено в няколко на брой градски агломерации като москва , Санкт Петербург и още 6-7 големи града милионници там се намира над 70 % от населението , докато при запада има стотици градове милионници пръснати от Австралия през Япония до Мадрид и зад океана ! територията на запада е много по голяма от тази на русия , само сащ и канада имат 19 млн кв.км. което е повече от 17-те млн.кв.км на руснаците ,да не прибавям австралия която е над 6 млн.кв.км. и Западна Европа ! какво искам да кажа , целите за поразяване на запада са ужасно много , докато руските цели за поразяване са в пъти по малко ! при един ядрен дуел ще останат само 10-15 млн руснаци в сибир и другите огромни територии , които са много рядко населени !докато след ударите ще останат над 900 млн западняци живи ! единственното предимство на мужиците е, че те ще отидат в рая :::)))))))) и още нещо важно : не става въпрос кой къде държи ядренното си оръжие , никъде не пиша за това , казвам къде живее компактно руското население , например в Москва и приградските ѝ околности живеят над 35 до 40 млн мужика ! москалче , а щатите имат над 800 военни бази само в чужбина т.е. по цял Свят , а всички руски ядрени заряди са по малко , да не говорим за носителите т.е. ракетите , те са още по малко ! при ядрена война ще има победител и това ще е запада ! приказките за пълно унищожение и ядрена зима са само за глупаци ! преди години и янките и мужиците взривяваха атомни бомби , както и водородни бомби направо в атмосферата ! справка руснаците взривиха в атмосферата най голямата водородна бомба наречена Цар Бомба – Мощността ѝ се равнявала на 58,6 мегатона тротилов еквивалент или близо 3600 пъти по-мощна от първата атомна бомба, взривена на 6 август 1945 г. над град Хирошима.ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО 3600 ХИРОШИМСКИ АТОМНИ БОМБИ ВЗРИВЕНИ ЕДНОВРЕМЕННО , А НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА ЯДРЕННА ЗИМА !

не е лошо да се поинтересуваш защо при цар бомба няма радиация и защо е 50 мт, а не 100мт както е планирана.

ах какво хубаво бъдеще съм потготвил за гоите

А аз си мислех, че за радиоактивния кварцов пясък му трябват повече от 5 години за да може да ... тъпа пропаганда, тези си нямат представа за какво говорят!!! Да ще оцелеят но колко от тези две бомби от Хирушима и Нагазаки след това имаха поколение? - НУЛА, NULL, ZIRO!!!

Ако САЩ и ЕС не бяха организирали, платили и извършили Въоръжен преврат в Украйна, с който Свалиха Демократично избран от Украинците президент Янукович..... ... Нищо от катастрофите които се случват сега една след друга... Нямаше да се случат!

Защо плюсовете не работят?

подготвят ни психически за ядрена война. за да не се шашкаме много

Ами да започваме тогава!

Това ли им е мечтата на тези "учени" - да избият 5 милиарда души в Европа, Азия и Северна Амеика и да останат само любимите им афро-индинаци? Сметките са им криви. От подобна война "незасегнати" няма да има. Още по-малко тежко въоръжените сили ще харижат планетата на напълно невъоръжени държави. Ако се случи най-лошото - глобална война и глад, Африка и Австралия ще бъдат колонизирани за броени месеци и ще бъдат превърнати в суровинен и хранителен придатък на какватои и да е цена за местниото анселение. Съответно населението там първо ще пострада. И много други очевидни сценарии не са предвидени от тези "учени". Единствено еднотио пожелание белите и азиатците да се гътнат вкупом.

ами това са почти всички, ще оцелеят някакви мутанти, най-вече по индонезийски острови и средна африка, но руски мутанти няма да има, тяхното време е сега, после ще е свят в който няма да има русия и няма да има путин.

То и американски мутанти не се очаква да останат, ама нейсе. Руснаците имат предимство- голямата площ и редките населени места в Сибир, ама в Щатите са по-нагъсто...

Споко, Стоянчо, ти си "жив умрял"!!!

Че нали това е целта ...

Тамън ще понамали гърлата за хранене

Само дето САЩ, Европа и Русия изхранват точно тези 2,7 милиарда които ще оживеят. Е Южна Америка може и сама да се изхранва

Да оцеляват... пожелавам им приятно оцеляване

с тази подробност че на унищожената плодородна земя, а това ще е цялата, няма да има с какво да се изхранват дори и 10 пъти по-малко от оцелелите, най-вероятно всички оцелели индианци и мутанти ще станат и канибали също.