Учените с нова хипотеза за линиите в Наска

На платото има изобразени рисунки, виждащи се само от въздуха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стояне, защо ми изтри коментара, че не си завършил първи клас? Вместо това трябваше да си поправиш една от многото грешки! Пише се Омилостивявам!

Моята теория е че са искали да умилостивят Бог Боко ако един ден реши да посети Перу. Тази теория е потвърдена от Нострадамус, баба Ванга и Цветан Цветанов.

Глупости, това са графити

petrovito

е, па той навсякъде вижда извънземни

petrovito

грешка, моля изтрийте поста, беше реплика към друг

Мъхъм, точно така ще да е.Ся, пита се в задача вместо да палнат един огин, да принесат в жертва, я добитък или плодове и зеленчуци, я себеподобни, те взели фигури да правят.И то от птичи поглед, щот по-лесно.

petrovito

само дето не разбрах каква е хипотезата, камо ли дали е нова...

Пак вкарват заблуди.От къде ще знаят перуанците за животни ,които ги няма в Американския континент.Примерно маймуни и др.

И как точно реши, че в южна америка няма маймуни?

Е как защо? Нали маймуни от неговия род никога не са напускали родното си място. Как тогава е възможно да има маймуни и подобни ВЪВ Американския континент?

aбе то перуанците са ходели често на лов за китове , та за това са го изобразили сн. 3 ,или са ползвали противогаз сн, 2

След като особеностите на тамошният климат е невъзможно да се направи датировка, как може да се прави извод, за какво точно са служели?! Плюс това е неизвестно, кои са били тези, които са направили тези "рисунки", а оттам няма как да се знае какво е било мисленето на тези хора? Проблемът е същият, както при пирамидите и други, разпръснати из цял свят мегалитни строежи. Нашата цивилизация не е цивилизация на мегалитите. Следователно и мисленето ни е с други категории.

"Тяхната крайна форма се откроява едва тогава, когато са наблюдавани от въздуха." Въпросът ми е кога се откроява началната им форма и има ли снимки именно на нея?

Не се обиждай на Стоян Готов. Толкова му е акъла. Така са го обучили да "мисли".

Аз пък имам теорията, че божествата са просели милост от хората за из път, затова са направили рисунките. Може ли да ме вземат за учен в САЩ, да харча и аз държавните доларес?

Кои са тия учени? Мпже би са от БАН, те са 50 години назад.

браво - някой е гледал някое от предаванията на нешънал географик и решил, че е открил топлата вода...

Че няма нищо ново, няма. И все пак основният проблем, според мен, не е за какво са направени, а как са направени с такава точност. Или са използвали дронове, като гореспоменатите "учени"?

И какво е новото в тази хипотеза, че не ми стана ясно? Голям зор са видели тези американски учЕни, додето са се добрали до нея!

Браво, учените с имитационна дейност си осигуриха финансиране.

Който си спомни от коя година е този филм на Ерих фон Деникен ще определи колко прясна е тази новина;)