"Военен, красив и суверенен" интернет за руската армия

Това ще е първата стъпка към изграждането на независим интернет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

А ние ще си направим домашен интернет и ще си консервираме данните в буркани.

Думата Интернет означава връзка между мрежи. Много мрежи. Национален Интернет е някаква безсмислица и освен военно приложение не виждам какво друго може да има.

Е, когато бушона е в САЩ, съвсем редно е някой да се замисли за своята сигурност.

Крайно време беше! Суверенитет във всички сфери...

Изолация във всички сфери.

интернет е голямо зло за всички диктаторски / тоталитарни режими. Едно време е било лесно - желязна завеса , изолация , контрол над информацията която се поднася на крепостниците - кеф ти Правда , кеф ти Работническо дело , бодлива тел и миниране на границата , Берлинска стена с картечници....класика. Да,ама Интернет преодолява всичко това , а особенно феномена "социални мрежи" чупи всякаква цензура ( макар че там често се получава "развален телефон" и яко изкривяване на първоначалната информация ). Да , Интернет помага и за дезинформация , и кибератаки , но това си е двупосочно и почти неспираемо. лошото за крепостниците е че виждат как е НАВЪН и все повече и повече се питат "Защо тук не е така ?". Особенно ако гледат Германия и Южна Корея ( разсипани от войни , къде са сега спрямо комуноидните си половинки ) , както и Япония ( страна без природни богатства,ударена от атомни бомби,тероризирана от цунамите,земетресения и една Фукушима примерно сега )

Ако вземеш и малко се поизучиш, няма да изглеждаш умен като ехидна или казано по-точно идиот.

"влакнесто-оптичен канал" Ха-ха сигурно ще се използват и "мрежовидни технологии" :) :)

Между оригинала и статията има преводач, има и редактор ... Или няма ?

BajMihal

А между раменете на споменатите от тебе има глава,... или няма?

прочиташ "гогов" и не питаш повече,но започвам да си мисля,че запада умишлено създава впечатление,че е с/у русия за да държи гнома на власт защото ясно си дава сметка,че ако тази страна с тези ресурси стане нормална държава и влезе в ЕС на американците ще им се стъжни та всячески ги капсуловат както ние "ромляните"