Коментари - Суперкомпютър съветва войници за цивилния живот | IT.dir.bg
назад

Суперкомпютър съветва войници за цивилния живот

Суперкомпютърът „Уотсън” на IBM ще помага на американските войници при прехода обратно към цивилния живот.

Обратно в новината

Коментари - Суперкомпютър съветва войници за цивилния живот | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да продаваш на американската армия е един от най-доходоносните бизнеси в света. И какви ли не щуротии ще се измислят, само за да се продадат!

Да ама повечето войници не стават за нищо след като се пенсионират а ако си доказан убиец без да ти търсят никаква отговорност а па съвеста ти работи е много зле а психолозите не могат да смогнат за всички които са решили че комшията е талибан и требе да се тепа а човека само си коси тревата в двора. Аз съм карал линейка в казармата и е ад на инцидент без да съм виновен след 25 години още сънувам прстоти. мисля че всичко е каляване на нерви и накрая преди да се затрием като същества ще сме свръх човеци

"Помогни си сам, че да ти помогне и Уотсън"

Това е доста интересно, свикнали до получават съвети от духовния си лидер - Уотсън, войниците биха го последвали в бой ... За успокоение на публиката ни уверяват че е само при пенсионерите ..

Изглежда, тази статия не е обработвана от редактор, защото репликата на директора накрая не е на български!

И в армията и в цвилния живот I ше ви Бием!

Watson към воиник: "и да не стреляш по комшииските деца които се крят в храстите"

1981 г. ми попадна наръчник за курсантите във Военното училище - Шумен..Там между другото имаше и указание за подаряване на цветя на любимата..Беше нещо от сорта: "На рожден ден се подаряват цветя. Нечетен брой: 1,3,5,7 ...."

Тези хора трябва да търсят връзка за бога за да лекуват наранените си от насили души, а не бездушни машина. Просто предният абсурд на съвремието.

Аз да добавя - поредната американска дебилщина. Ай Би Ем пак се мъчат да блеснат с огромна доза преувеличаване на възможностите си.