Коментари - Windows 10 изразходва бързо батерията на лаптопа | IT.dir.bg
назад

Windows 10 изразходва бързо батерията на лаптопа

Потребители, тестващи Windows 10 на лаптоп, сигнализират, че новата операционна система изразходва бързо батерията, съобщи TechCrunch.com.

Обратно в новината

Коментари - Windows 10 изразходва бързо батерията на лаптопа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да си отговоря на един фундаментален въпрос - защо колкото и бърз компютър да си купя, Уиндоуса винаги работи с една и съща скорост?

RedHat

Моля, някой да ми даде сериозна причина да си направя ъпгреид от 7 Ultimate на виртуална машина към 10-а версия.Аз лично не се сещам !

ДА ЖИВЕЕ УИНДОУС 2000.

Я батерията на лаптопа, я банковата сметка... Вече хакнаха "смарт-"автомобил в движение! Не съм оптимист за бъдещето на човечеството...

Тук си личи колко от плюещите са си платили за лиценз, т.е. 0(нула) процента. Качвайте си Линукс и дерзайте - драйвър дай и се скатай! А аз ще си ъпгрейтна 7-ка и ако не ме кефи ще си го даунгрейтна отново. А пък и Епъл ми обеща септември ъпгрейт на 8.4 до иОС 9. Абе кеффф с една дума. Кой му не харесва да си ползва Линукса и Андроида.

Напротив. :-) Повечето лаптопи вече се продават с лицензирана версия на Уиндоус. :-) Това, че ти не си си купил, не значи че и другите не са. ;-)

Така е, само дето цената на уиндоуса е включена в цената на лаптопа! Така че пак си го плащаш.

На който не му харесва да не купува. (Линукс-а зарежда батериите)

Само не мога да разбера защо японците или германците не измислят нещо ново, нова операционна система. Писна ми от тези тъпанари от Майкрософт. Само Макинтош и Apple!

хахаахахахахахахахахаха

Нищо ново под слънцето. Още от 30г. насам е в сила желязно правило: Никога, ама никога да не се ползва първа/втора редакция на windows. Примери: Win 3.0; 3.1 - бъгави / 3.11 - читав; Win 95,osr1,298 - бъгави / 98se и Ме - читави; Win NT 3.1/3.5 - бъгави / 4.0 -читав win 2000 става след sp3; win XP става след sp2; ... Всичко това лично ми9 е минало през ръцете ;-)

Най-много ме кефи когато никому неизвестни лаици коментират нещо което се котира 95%.

Win98SE беше пълен боклук - личи си, какъв разбирач си :D Това нещо се осираше на компютър сглобен само от МАРКОВИ и скъпи за времето си части, включително скапваше Netscape.

е да де.. то тчно операционната система ти е бил проблема... пп за времето си Win98SE си беше много добър!

ME - читав?!

Да, беше в пъти по-бърз от 98se на машина с качествен хардуер и най-вече рам.

Мда толко по-бърз и безпроблемен, че изоставиха МЕ-то и си продължиха със сървис паковете за SE

Windows ME беше пълен боклук!

Ако смятата тази програмка да слушка постоянно във фонов режим, без да може да бъде спряна аз минавам на Линукс. не съм го направил само заради флашките за мобилен нет, които поазлвам на лаптопа от време на време, но ще се поглавоболя малко и ще ги подкарам и под линукс, ако се наложи. :-)

Флашките се решиха още с ядро 3.13. Да не говорим, че има един много приятен скрипт Sakis3g...

Може и да са го решили. Ще пробвам, че някой дори на Уиндоус не тръгват нормално. хахах :-)

Не случайно майкрософт бележат само финансови загуби. Пълни некадърници. Още се сещам как при появата на айфон, в интервю CEO Steve Ballmet разби в земята айфон и почна да обяснява, че един истински телефон трябва да има клавиатура и такива без нямали бъдеще. ;))) Смятаааай CEO !

Аз пък се сещам за едни дето казваха че екран повече от 4 инча не е необходим и ако ти трябва писалка значи си сгрешил нещо..

Аз пък се сещам за едни, чийто телефони в клас над 1000 лева, никой не ги и доближава по продажби.

Още неизлязъл, вече бъгясал. Що е то?

public beta, ама озверялите зомбита са свикнали за тях това да е крайният продукт :)

нека позная-спира да е бета след СП2 :) даа, добра илюзия...

Аха, безплатна ама с Кортана като процес да слухти ;) яко! Предполагам разпознава далй зомбито ползва уинфон и ексбокс1 и може да се домогва в реално време до техните камери, микрофони и сензори...

Като че ли не можеш да си го спреш, че дрънкаш глупости.

И какво ще спреш? Процес или сървис "кортана" и мислиш, че това ще е достатъчно? Че то и сега 1000+ гадости са наблъскани като таск мениджър, свцхост, рпс и т.н.