Windows 10 само с един ъпдейт годишно

Microsoft обяви, че ще поддържа операционната система до 2025 година

Обратно в новината

Коментари - Windows 10 само с един ъпдейт годишно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си берат лайката микромеките!

Пълен боклук е този 10.

Ми то 11 ще е още по-голям боклук.

Не ми пречат старите версии. Те не ги поддържат, но това не плаши душите наши. Тъпо е да хвърлям по 2 - 3 бона през две три години щото нова версия на Windows. Ако продължават уча литекс и юникс и да си таковат таковата.

За кви 2-3 бона говориш?поясни

Остави го са учи ""литекс"" на воля.

Убаво искате ама що лаптоп на 3г. с i7-6700HQ ми твърдите, че не е съвместим с глупавия ви виндоус 11? И неможело да ъпдейтна. Фанете ме за шнура ако убичате, друг лаптоп нема да си купя!!!!!!!!!

това е процесор на 6 години не на 3

Това не е никак лош процесор... С какво един модерен атом е по-хубав? - нищо, но се поддържа. Както и да е, вирус 11 няма да си сложа.

Аз инсталирах 11-ката на една машина с C2duo, 4GB памет и я регистрирах с цифров лиценз, ей така, за спорта.

Cheeseus

Много ме заболя... фарът.

XP forever.. и вируси няма за него.

няма вече и 3 години, поддръжката е до 14 октомври 2025 година!

Я пак пресметни

Мда... точно преди следващата пандемия.

"Решението на Microsoft се обяснява с желанието им да наложат новият Windows 11."... Много ясно! Новият им шпионски софтуер, трябва да се внедри възможно най-скоро!

Най-вероятно имаш смартфон, а също и смарт телевизор, таблет, може би дори смарт часовник. Може би профил във Фейсбук, Линкедин, Инстаграм, Скайп, Вайбър. Иначе Уиндоус те следи. Уиндоус наистина следи, но е като кварталния хулиган в сравнение с луд диктатор, в сравнение със следенето в мобилните устройства и социалните мрежи. В един смартфон те следи всичко, от операционната система до фенерчето. Всеки смуче и изпраща данни за това какво гледаш, с кого говориш, какво правиш. Инсталирай си Линукс или БСД и няма да те следят толкова, има плъгини за браузърите, които блокират проследяващи скриптове.

Хайде на линукс, БЕЗ виртуална машина подкарай развойните среди на Omron, Siemens, Allen-Bradley! Ама аман от "разбирачи", бе!!!