Японски милиардер ще е първият лунен турист

Илон Мъск съобщи името на щастливия клиент на Спейс Екс, който ще "пробва" най-мощната досега ракета

Обратно в новината

Коментари - Японски милиардер ще е първият лунен турист | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито са летяли до луната, нито този лилипут ще литне до там!!! Лъжи, лъжи, лъжи!!!!!!!!

Чудя се на вас какви сте заблудени!!!След 100 000-я километър, земното магнитно поле е толкова слабо,че микровълните на слънцето проникват през всяка апаратура и убиват всичко биологично!!!Ае сега по умните от вас да си сложат ОЛОВЕН костюм с дебелина 1МЕТЪР за да бъдат защитени от гама лъчите,рентгеновите лъчи и прочее други опасни лъчения.Иначе много сте чели за кацането на Луната но само кацали само в секретно студио в ХОЛИВУД американските астронавти.Четете, че не сте Вие когато сте прости

Какви артисти щял да кани? Аз колко филми с артисти съм гледал по темата с кацането на луната при това всичките продуцирани от НАСА.

Se taia

Типично за рублофил да не прави разлика между артист и актьор/актриса. Но то за да си трол не се иска особено много сиво вещество, само колкото да тракаш по клавиатурата, каквото ти е наредено отгоре...

Все се чудя, Мъск постоянно търси шарани но той никога не си пробва джаджите сам?

... на Дънинг-Крюгер обяснява всичко за повечето от вас драскащи коментари и слагащи минуси . Вярвате , че преди 50 години с аналогова техника хора са припкали на луната - а поставяте под въпрос бъдеща експедиция . Доказателства има тонове... но изфабрикувани .

Нещо тотално си се объркал. Няма на света човек ЗНАЕЩ, че преди 50 години хората са припкали 6 пъти по Луната и да не вярва в успеха на бъдеща експедиция не само до Луната, но и до Марс. Но има едни идиоти, които не приемат фактите и с идиотски аргументи твърдят, че хора на Луната не са стъпвали и че това било невъзможно и те са тези които вярват, че до Луната и до Марс НИТО ЕДНО живо същество не може да иде освен, …. ако не е руснак на име Путин.

живота - на 42 години , ако съм на 70 милиардер - бих рискувал, ама на 42 - мерси - помним Чалънджър и Колумбия

Който не рискува, не става милиардер. Това не значи и, че всеки, който рискува, става.

То не е ясно и дали Аполо са летяли до Луната. Та и кацнали... Технологиите се развиха много последните 10 години.

Ясно е. Наблюдавани са от цял свят и излитанията и полетите, защото за разлика от руските са обявяват предварително и всеки може да ги наблюдава. Най вече още на другия ден след поставянето на огледалата, координатите са дадени на цял свят и всеки и до днес може да мери разстоянието до Луната.

И аз искам :) Дали ще мога да взема от еврофонд малко парици да си платя билета

То и през 1972 г. никой не е летял до Луната. Колко тъп трябва да си, за да вярваш на това през 2018г..

Ти откъде си толкова сигурен бе? Ти дори не си бил роден. Айде затваряй сайта, че шефа дойде и ще те види.

Трябва да си изключително тъп да отричаш 6 пътувания до Луната и още 3 обиколки с екипажи с МИЛИАРДИТЕ доказателства.

Ше вземе да гръмне в орбита. Ще стане първият лунен турист, гръмнал в космоса. Що не се радва на късмета си? Да основе сайт и да стане милиардер, какво повече от това иска?

Не му стига тръпката. Явно лесно е станал милиардер на 42 години. Не му струва да похарчи 1-2 години от живота си за тръпката на 2 седмици екскурзия в космоса. Пък ако ще се мре, то и на земята може да се умре със същата, че и по-голяма вероятност

смахнато човече

Идиотията трябва да се обяви като заразно състояние ! Ами то така е като стоиш до най-големия ИДИОТ - Илон Мъск !!! То не бяха тесли, брадви, търмъци и пр......

Много си зле..

От кой друг путлераст си се заразил с идиотията си. Гледам при тебе е с изключително изострена форма.

Никой не е бил на луната изобщо...

Естествено че Никой не е бил. Били са други 12 души: : Нийл Армстронг, Едуин Олдрин, Чарлс Конрад, Алън Бийн, Алън Шепърд, Едгар Митчъл, Дейвид Скот, Джеймс Ъруин, Джон Йънг, Чарлс Дюк, Юджийн Сърнън и Харисън Шмит.

Били са само в представите на НАСА за Луната.Гледай повече от лентите с "доказателства"за да си зададеш повече въпроси относно кацането и присъствието им на лунната повърхност.

Щастливец?! Силно казано!!!

Само да не ги лепят със санитарен силикон, като идиотите от роскосмос, че е далечко до луната.