Заснеха последните моменти на горящ МиГ-31

Самолетът е един от най-важните в арсенала на Мосва

Обратно в новината

Коментари - Заснеха последните моменти на горящ МиГ-31 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, Й?

Безаналогова работа.

!

Безаналогово падат. Нямат аналог по света, затова са толкова страшни! Като падат...може да ударят някого.:)

Нашите чертежи за 1.2 милиарда лева няма как да паднат.

Това видео е поне на 1г. Авария на някакви учения в Приморския край (това до Япония). Няма общо с войната.

Тии там ли беше?

>>>Повече от 30 години след разпада на СССР мнозинството от въоръжението в руската армия продължава да е съветско. За Русия това е повече от нормално. Въпросът е защо в България и в Украйна", след толкова "помощ" от западните "съюзници" въоръжението все още е съветско ? Когато руснаците дойдоха в България през 1944-та, само за десет години, до 1954-та не беше останало нито едно германско оръжие*. Превъоръжиха ни за по-малко от 10 години. А американците ? Нали уж, таквоз, "съюзници" ? Нали, южния фланг на НАТО и прочие ... Нали са най-богати на света ? Или само приказките им големи ?

....При майка ти.

Защото, драги ми смехурко, тогава бяхме под диктата на СССР. Когато СССР пръднеше, твоите другари тук, се насираха. А сега не сме губерния на САЩ, а съюзник. По своя воля, а не по заповед. Да, знам, че това няма да го разбереш. Робите не могат без господари. За тях свободата да правиш избор по своя воля е непонятна. Аре къш.

мдааа! станкоф станко! види се че си путинофил! А путинофила бе господари от кремъл НЕ може!!!

Добре че ф35 не лети и е предпазен от инциденти

Без анлогова е простотията ти, типичен панелен ганьо от ориента!

Приискало се на сесесерето да праят прехващачи - мухахаха, ЕсЕр71 тръгнали да конкурират, излезнало нищо, миг25, който е едно към едно с 31, е разпарчетосан в Япония след бягството на Беленко (мдаа, знам, мръсен долен предател, както Горбачов, Навални и милиони сволач на тоя свят), след което западът останал в сащ-исан: ко гледали на разузнавателни снимки и се уплашили чак, големи кюнци за въздухозаборници, размер, крила големи и направо припаднали, но като разлгедали от близо матряла, ми той чугунен, просто тежеста била толкова голяма, че нямало как да излети без всичко това. Значи Су27 и Миг29 са създадени да противостоят някакси на Ф14, 15, 16, т.е. на 4(+, .....) поколенията, за 5-то ватата няма нищо, което да противостои (някакви мижави скопени бройки и макети), скоро във ФАЩ излиза 6-то, там нз, може би с етажерки ще ги бият путиняците ...

Как си прокремълска мършичке?

Ами защото чукундурите управляващи държавата са съветски копелдаци! Половината даже са съветски граждани с майчин руски език. Половината преход е Станишев и Луканов. И на двамата майчиния им е руски граждани са в СССР как мислиш

Ако и американците ни окупират, сигурно ще се смени за 10 год. как мислиш?

Сега казваш имаме избор? Избираш ПП, сгодяващ се с ДБ и ГЕРБ с благословията на американското посолство! ВСЕ АМЕРИКАНСКИ ПРОСТИТУТКИ! А ние сме били независими? ОТ ХОРАТА У НАС НИЩО НЕ ЗАВИСИ!

Имаме 4 американски бази (повтарям американски, не натовски) а не сме имали и една съветска. та какво викаш за окупацията?

Брежнев създава МИГ31 не за стрелба по градове и детски градини а за прихващане и унищожаване на американски балистични ракети. Затова от съветските "летящи жигули" този самолет се издига до стратосферата. Радарите му бяха най-мощните за ранно предупреждение и прихват на балистични ракети. 4 такива МИГ31 са покривали 1000 км фронт. Днес Путю ги използва като мердседес за превоз на буркани на село: единствен МИГ31 може да издържи ОТКАТА на "Искандер", който "искандер" е окачен на МИГ31 и назван "Кинжал". От 30 г не се произвежда МИГ31 и днес останалите летящи са на доизживяване. С последният МИГ31 ще "кацнат" и "кинжалите". В САЩ, в Аляска, бойни дежурства против руски и китайски балистични ракети носят RAPTORS. F-22. Преди месец част от тях кацнаха в Латвия. Познайте почему, Товарищи.

Кога беше, ве, преди 2 или 3 години, 2 израелски F-35 ЗАД ЛИНИЯТА НА ХОРИЗОНТА, от Ливан, нахуй разбомбили Домаска, куда крылись иранские милиции. Тогава, в паниката, сирийското ПВО думна руски военен транспортен самолет, който кацаше в Дамаск.

Запас си моето момче

Ще има и за Вас, недейте бърза пъпчиви Тупак шакурчета

Копони за храна в Западна Вирджиния мойте момчета, не Холивуд,славяни не щат там

В половината изостанал свят въоръжението е още съветско, защото не са си купили нито направили по-ново.

Наливах бетон в БНА, ти си бил още в лявото мъдо на баща си. Майстор бетонджия съм. Мога да те Лустрирам а после зациментирам. Я си напиши адреса?

Всички българи харесват да гледат горящи руски самолети и танкове!

ама прегледай катастрофите на F-35, да не би да са по-малко, че само тази година има 2 паднали....

Азиатска техника Без аналог…

Спасявай се в азия тогава, ама там запаса ти е в кърпа вързан, кремълски маргинале

МиГ 31 всъщност е една дълбока модернизация на МиГ25. Малко по нова електроника, по добри двигатели, но си е почти същото . Модел 1975 година. Скоро ще му празнуват 40 годишнина. И колкото и добър да е бил през 70 те години, този самолет е безкрайно остарял. Поддръжката на това чудо е ужасяващо скъпа. И изисква персонал с висока квалификация. За всичките 500 самолета. Всъщност от произведените 500 бройки надали има и 100 които са годни за летене. Само да напомня. Нашите МиГ 29 са дошли в края на 80 те години. И вече не са годни за нормална оперативна работа. А МиГ 31 работи в много по тежки условия. И като е десет години по стар като производство ...вие си направете сметката.

Всъщност, Станишката е роден в Украйна. От баща българин и майка еврейка. Значи си е чист евреин по всички правила на юдаизма. Тогава беше престижно да се правиш на руснак. И да говориш на руски. Защо точно...трудно е да се каже. А по правило, всички на които поне единият родител беше гражданин на СССР бТВ автоматично ставаха граждани на СССР. И до 2008 ние сме имали за премиери повече съветски граждани, отколкото български. Гошо Тарабата, Васил Коларов, Вълко Червенков, Гриша Филипов, Андрей Луканов, Станишката, всички тия са съветски граждани.. Да не пропусна някого

50 годишнина, не 40

От 825 летящи всеки ден Ф-35 и то по няколко пъти. Руслямците разполагат с 40 броя летящи Миг-31 от които поне са паднали.

« ..Клипът е без дата и по всяка вероятност е заснет преди началото на инвазията на Русия в Украйна през февруари 2022 г. ..» Заснетият от въздуха случай е катастрофата на МиГ-31 следобед на 02 дек. м.г. близо до н.п. Алексеевка в Ханкайски р-н на Приморския край - на ок. 40 км. от границата с Китай. Инцидентът се случва малко след излитане от авиобазата «Центральная Угловая» на тихоокеанското крайбрежие северно от Владивосток, прибл. на 100 км. разстояние по въздуха южно от мястото на катастрофата.

БАси нескопоснаото укропско 3D... пошли на...й

Това може да се случи само в мокрите сънища на украинския Пиночет.

Като гледам снимката не прилича много миг-31, стабилизаторите на мига са вертикални

Ушанките по-надолу в коментарите са разпънявиха но това очаква всичките дори и техния вожд бункерския плъх

Големи разбирачи сте от самолети първото е уменията на пилота,и второ колкото по малко електроника по добре и трето много зависи покритието на самолета да е максимално неотразяващо сигналите от радарите

МиГ31 е някакъв опит за прехващач на СР71 и подобни, почти същия като МиГ25, който старателно е проучен при бягството на Беленко. САЩ са сащисани от първите сат. снимки, толкова голям, с огромни отвори и двигатели, не са знаели за кво им е на ватата, след болт по болт изследването всичко се изяснява, просто е бил чугунен и нямало как да литне по друг начин. Горното е жалко, но е истина, не е майтап, всичко Рашко е мижав опит за копиране, вкл. Су57 и макета 75. Су57 не е стелт, а гордостта им - сериите су27 до 35 са също чугунени кютуци, които са маневрени само на авиошоутата, пълни с гориво и оръжие са пушечно месо, сушките заредени до горе са тромави и мишена, скоро ще лъсне и това, както прехвалените им танкове, кораби, а най-накрая ще се окендзат и с ракетите.

Ти знаеш ли какво е чугун? Сигурно си ги леят в леярната. Чугунен самолет! Ти си егати и неграмотния трол.

ГЛАВАТА ТИ Е ЧУГУНЕНА И ТО ОТ ОТПАДЪЦИ.

Има. От нечие бюро на пода.

знам ве убтак смотан,точно тва каам ве

ако е чугунен може би с повече двигатели става работата