Здравната каса алармира за интернет измама

В спам съобщението пише, че на гражданите ще бъдат възстановявани различни суми след проверка на личното им "здравноосигурително досие"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и НЗОК също краде пари и не дава отчет за изплатени суми, но разликата е, че го прави законно.

създадено да се краде да връща пари. Това е достатъчно за да не се връзваш, но бедността отчаянието и гладът са по силни от здравата мисъл.

НЗОК ТРЯБВА ДА ПРЕДУПРЕДИ ГДБОП, А ТЕ - НАС. КАКТО И ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА.

Измами базирани на човешка глупост, нензнаие и наивност винаги е имало и ще има докато не стоплим, че може хем да сме човечни, хем да сме добре, ако не сме събудени за глобалните схеми с които ни управляват ей тези. Педогейт 2020 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ) https://bit.ly/RealNews2020Video ПИЦАГЕЙТ /2020/ (ВИДЕО - БГ СУБ) http://bit.ly/PicaGate ПАДЕНИЕТО НА КАБАЛ (2020) (ВИДЕО - БГ СУБ) http://bit.ly/FallOfCab

Ей спамер нещастен с кратки линкове! Същия боклук си като спамера с тийнптката!

Радостин Пиперджийски е един достоен човек! За разлика от Петър Петляров!

Спокойно бе. Аз 20 години водих битка със замунда и арена, че накрая отидох да работя в А1. Забравете някой да подгони престъпниците. Толкова си можем.

Явор Колев кърлеж ти не се ли пенсионира бе никва работа не свърши а пара вземаше бол и сега и пенсийка на макс осигурителен таван и 3та категория труд кат полицай тц тц тц а джиткаше само на компютърчето пасианси 20години и тормозеше замунда

На здравната каса това изобщо не и е работа да предупреждава !!! Тя има съвсем други задачи! Въпросът е какво правят тътразулниците от ДАНС, ГДСБОП и т.н. ! Нека във времето когато не гонят хлапета свалили нещо от торент или не затварят "читанката" да вземат да поработят, а !!!

И къде са ГДБОП и по точно Кибер престъпления - те веднага трябва да блокират този линк и да се провери къде се е позиционирал IP-то. Една държавна институция може да работи много бързо и ефективно, понеже имат цялата власт и контрол, но уви. На тях им дай се правят на велики с значки. Но след изборите и там ще се разбъркат редиците на търтеите.

Petko Salchev I Roza da KOMENTIRAT

Внимавайте, има и много подъл спам все едно от cPanel.

Върза ли се глупако

то здравната система е измама