Коментари - В миналото Земята е била изцяло покрита с вода | IT.dir.bg
назад

В миналото Земята е била изцяло покрита с вода

Преди 4,4 милиарда години Земята била водна пустош.

Обратно в новината

Коментари - В миналото Земята е била изцяло покрита с вода | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краварската простотия достигна крайните размери на вселенска тъпотия, но вече нагледно доказана!?

Не се наричат "песъчинки от минерала циркон" а "зърна на минерала циркон" или "минерални зърна циркон", "цирконови зърна". А достатъчно е и само "минерала циркон" или просто "циркон"

Ха сега де, кое е първичното: кокошката или яйцето? Аз пък знам ( не съм присъствал ), че първоначално Земята е била огнено кълбо. То затова си мисля аз в земното ядро има още лава. Това е видно и от все още действащите вулкани. Та как се е задържала тази вода или по право от къде е дошла на Земята в такова огромно количество. За мене си е мистерия и ако някой може да ми обясни ще му бъда много благодарен. Със сигурност това ще заинтересува и други любознателни като мен.

Зекария Сичин в 12 планета от Хрониките на земята описва това което е разчел от глинените плочи с клинописно писмо на Шумер. Тав е описана Земята като водна планета Тиамат която са сблъсква с пришълец от външния космос и част от Слънчевата система Мардук. След сблъсъка се получава Астероидния пояс и планетата Земя. Отдавна известни истини, които сега "напредналите" учени от Австралия са "открили".

Еврикааааааа

Поредното "велико откритие"! Само дето кристалните топки на модерните шамани-учени нещо малко бъркат с годинките! Ама няма страшно една по една всичките измислени теорийки стават на пух и прах! Ако по им харесва на първична скала!!!! :)

А областта на север от днешен Китай ,Индия и арабския свят - с водка.

Интересно как през последния век науката достига все по близо до разказа в Битие. От зараждането на вселената от нищо "ex nihilo" до това: Бит 1: 9. И рече Бог: да се събере водата, що е под небето, на едно място, и да се яви суша. Тъй и стана. (Водата под небето се събра на местата си, и се яви суша.) 10. Сушата Бог нарече земя, а събраните води - морета. И видя Бог, че това е добро.

лека полека за потопа ще вземат да признават "съгласяват" .... скоро скоро...ще излязат видими доказателства....

Е то още навремето помня по гоеография се учеше, че примерно днешните ни територии са били под вода.

"И бе Ной в ковчега свой, три дни и три нощи сам"... Ама как ибе и кой, като е сам? :-))

да бе, остава само учените да се поправят че това с водата не е било преди 4,4 милиарда години, а само преди 7-8000 години и направо си е едно с едно с Библията

А СЕГА - С ЛАЙНА