Земните недра изобилстват от живот

Възможно е животът да се е запазил дълбоко и в недрата на Марс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

petrovito

"15 до 23 милиарда тона въглерод, или 245 до 385 повече от тази на седемте милиарда представители на човечеството на повърхността." Майне Гюте! кой ви научи да смятате и пишете?!?

petrovito

това "245-385", с какво е повече? грамове, килограми, тонове? пъти? пък и защо масата на всички организми под земята се сравнява само с масата на 7 млрд хора, то на планетата отгоре има и други обитатели...

евала на руснаците. само те движат науката напред.

Да, завиждаш ли?

много. Как пък останалите страни не направиха едно откритие бе. Всичките знания на руснаците дължим. Всичката наука. Другите се занимават само с ракети, самолети и бомби. Руснаците с наука, медицина, технологии за хората.

Ти си болен от русофобия :)

не. ПУТЛЕРОФОБИЯ !

Живеят в дълбините, а пишат тук във форума....как става тоя номер.

Нашите копнали на 5 км.... Американската база Pine Gap в Австралия е на 18 км. дълбочина. Какво ли са изкарали, когато са копали надоле?

във википедия пише че е на 18км от най-близкия град, на повърхността, тъй като в базата има антени за сателитна връзка, това е част от карниворес - системата която следи интернет активностите

Такива едноклетъччни като тебе сигурно са изпълзяли от там. Голям страх е било щом са се окопали краварите толкова надълбоко.

Жалко, не можа да излъжеш. Не били 18 километра дълбочина, а 18 километра от най близкия кенеф. Трансджендъ жалък!

Че как в пустиня без живот даже и вода има

Каква пустиня?!? Говорят ти за дълбоко в земните недра, на километри под краката ти.