Коментари - Сблъсъци между звезди донесли златото на Земята | IT.dir.bg
назад

Сблъсъци между звезди донесли златото на Земята

Странен блясък в космоса предостави нови данни, че всичкото злато на Земята е "произведено" вследствие на сблъсъци между мъртви звезди.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци между звезди донесли златото на Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер напредна науката, става все по-интересно)))

шшшшшшт тихо бе сега ще му падне цената като разберат че има още много :)

Абе, що четете простотийте на тия, дето се чудят как да си запълнят тиража?

Всички химични елементи след желязото се образуват главно по време на избухването на свръхнови звезди. Но има и други процеси в еволюцията на свръхновите след избухването им, посредством които могат да се образуват някои от по-тежките химичните елементи. Неутронните звезди за които става дума тук преди време също са били свръхнови.

По научен път са получавали злато, чрез облъчване на олово със спъциални лъчи, вече не си смопням името им.

Аха, а един мармот подаваше шоколада...

преди голямата война избухнала над тихия океан и хималаите /14 хиляди и нещо години тому назад/ много се ценеше злато со платина

Ако Искра Фидосова се сблъска с Лилето какво ли ще се произведе ?

Може би Делян Пеевски....

На тези космически явления, намиращото се на планетата Земя злато, я превърнало в обект на нездрав интерес от страна на злонамерени извънземни, които искат да й вземат златото на всяка цена. Това обяснява премахването на златния стандарт и волфрамовите кюлчета (уж златни), за които изтекоха информации в някои спец. издания! Хааааааа...Няма място за смяхааааа...

"Хората се навъртат наоколо с малки късове от Вселената" - е, че можеш ли да кажеш коя частица, откъде е дошла и колко е по стара??? Всичко е късове от вселената, самата слънчева система се е образувала от нещо по-старо и тн, всеки шит на нашата планета може да съдържа по-стари късове и от по далече от златните. Абе чудят се какво да измислят и нали плебса като чуе злато и му хваща вниманието, могли са да кажат за оловото и урана нещо, откъде са дошли.

Ха-ха, е, изчакай догодина, може да кажат още нещо! Нека събират данни астрономите, все някой ден ще се роди следващия гений и ще вкара малко ред!

данните сочат друго купувано е от различни доставчици и е карано с кораби /има следи от пресканирване от бели високорадиоактивни скенери подобни на бели уж енегоефективни високорадиоактивни лампи появили се след внушение от вън последните години. с тяхна помощ правят лаболаторни щамове з а предизвикване на тн свински грип,птичи грип и подобни тИя които сег а с и почиваме и оцеляваме на повърхността сме потомци н а много древни много жестоко технически въоръжени..Повърхността където живеем е нешо като обитаем резерват за осигуряване на генно разноообразие почивка и стабилизиране вкл на герои пристигнали от много далеч.

Да сте виждали Иванов?

Не, но ако го видя... ще си плюя на петите :)

Сериозно те боли мозъка момче!!!

много безумни книжки сме чели явно... :)))) сериозно Иванов... ходи се лекувай ... мисля, че се досещам за диагнозата

хахааа брат доста се посмях, кай какво пушиш