И тази година българската платформа за видеосподеляне Vbox7.com публикува своите Годишни класации за най-популярното съдържание през 2020 г. в две категории - Top 100 най-гледани видеоклипове и Top 100 най-четени статии, съобщава Darik.

Начело на видеокласацията за 2020-та застават новини около Ковид-19, неговата превенция и разпространение у нас и по света. Сред другите международни теми, които са вълнували потребителите на сайта, са оттеглянето на Мегън Маркъл и принц Хари от кралското семейство, както и фаталния инцидент с баскетболиста Коби Брайънт от началото на годината. Най-голям интерес сред българските популярни лица са предизвикали видеата, свързани с Ванга, ген. Мутафчийски, Кубрат Пулев, Сузанита, Джулиана Гани, Андреа и други.

Българските телевизионни и уеб сериали също заемат своето заслужено място в класацията Топ 100 на Vbox7.com, като с най-много епизоди в нея участват семейната комедия "All Inclusive", криминалната драма "Братя" и уеб сериалът "Аз съм Изи".

От развлекателните формати на NOVA абсолютен лидер сред потребителите на Vbox7.com е екстремното риалити "Игри на волята", следвано от шоуто за звездни преобразявания "Като две капки вода".

2020-та година утвърди Vbox7.com и като любима дестинация на потребителите отвъд видеосъдържанието - темите, които развълнуваха най-често посетителите в сайта са децата, връзките и разделите на любимите популярни личности у нас и по света. В сайта могат да бъдат открити статии за всичко актуално от световния и родния шоубизнес, известните лица от света на интернет, музиката, киното, телевизията, дори и политиката в светски аспект. Доказателство за това е най-четеният материал в платформата за 2020-та, който е генерирал над 160 000 преглеждания и е свързан с първата дама на САЩ - Мелания Тръмп.

Сред първите 10 най-четени статии във Vbox7.com за 2020 влизат и тези за участниците в сезон 2 на "Игри на волята", за предсказанията на Ванга за годината, за певците Константин и Луна, както и за актрисата Искра Донова от сериала "Братя".