Коментари - „Фобос-Грунт” ще падне на Земята на 9 януари | IT.dir.bg
назад

„Фобос-Грунт” ще падне на Земята на 9 януари

Руската междупланетна станция „Фобос-Грунт", която бе изстреляна на 9 ноември и се "застопори" в околоземна орбита, ще навлезе в плътните слоеве на атмосферата и ще падне на Земята точно два месеца след пуска й - на 9 януари, прогнозират от американското стратегическо разузнаване, съобщи РИА Новости, цитирана от КРОСС.

Обратно в новината

Коментари - „Фобос-Грунт” ще падне на Земята на 9 януари | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...щяха да направят голям удар с Тунгуския метеорит, ако веднага бяха почнали изследвания. Нека припомня, че по това време са имали отлични учени, които са се занимавали успешно с изследване на полюсите и световния океан. Една покана към видни учени от Европа и Америка вероятно щеше да хвърли по-голяма яснота на тази загадка. Още повече,че има хипотеза, че космическото тяло не е паднало в тайгата, а е излетяло от там.

то при русите винаги така се получава - и за комунизма твърдяха, ч е много развит и много добре се живеее при него ама...

поредната изява на руската 'космическа мисъл', след мисията им до Марс, потеглила съвсем не към Марс, а към Маркс може би :))

След като се изцвъка върху материя от която е видно че нищо не разбираш, сигурно си получил и оргазъм ?

представям си колко нещастен би бил един стандартен русофил в днешно време ..фен на най-обърканата, изпаднала и "изцедена" държава в света ..Ти кажи, подтискащо ли е много? Оцеляваш ли някак си?

А стига с тъпотиите бе, тъпако (болван рус.). Забрави ли, че и американците претрепаха две совалки с екипаж от по 7 (седем) астронавта на борда, но никой не им се присмиваше за нивото на космическата им техника! Тук няма място за ехидни подмятания и тъпашко-политически изцепки! Това е високотехнологична машина и има определена вероятност за сигурност, а тя винаги е под 100%.

То не че руснаците не изтрепаха бая космонавти, да отблежим.Даже за Гагарин има версия, че е убит по съображения, че станал прекалено известен.

само този които никога не е рискувал и опитвал, не се е провалил.

Жалко за науката, жалко. Хайде, хейтърите да се радват....

А, какво да се радват, толкова работа за нищо ...

Горките недоносчета...другия път да пробват с мазут или с брикети, може и да се включат двигателите. А от БАН не се научиха да не си хабят велпапето да правят инструменти за изследване на астрономически обекти.

Интересна работа - от 100 пуска 5-6 неуспешни - за тях се отпушвате на разговори, а пък за успешните мълчите. Нормално - все пак сте изтривалки на Запада.