Коментари - Система от телескопи ще заснеме черна дупка | IT.dir.bg
назад

Система от телескопи ще заснеме черна дупка

Нова система от телескопи може да позволи на учените за първи път да заснемат черна дупка, съобщи в. „Дейли мейл“, цитиран от "Класа".

Обратно в новината

Коментари - Система от телескопи ще заснеме черна дупка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа учени Насочете телескопите си към България да видите какво е черна дупка без сянка. Как да стане ли? Изпратете няколко милиона долара и ще видите как изчезват!

А докаже ли се, че в теорията на айнщайн има пропуск тва означава, че всички работи дет си ги мислим за истина (а всъщност са теории), иначе са съвсем различни извън малкия ни свят. Нямало по-голяма скорост от светлината, щот науката не може да го докаже. Както навремето не е имало по-бързо нещо от галопиращ кон и никой не си е представял че нещо може да го изпревари.

Всяка теория върши работа до определено време и пространство. Ако плоската Земя е устройвала хората преди 3000 г. , сега ги устройва моментното състояние на науката. Нарича се приложна наука. Най-хубавото на астрономията е, че всеки по-голям и прецизен уред променя разбиранията за Вселената за разлика от "Адронното недоразумение" изпрало доста пари.