Коментари - Apple няма право да ползва името ”iPad” в Китай | IT.dir.bg
назад

Apple няма право да ползва името ”iPad” в Китай

Китайски съд наложи многомилионна глоба на Apple и даде шанс на Купертино да се договори с притежателя на марката iPad - местната компания Proview Technоlogy.

Обратно в новината

Коментари - Apple няма право да ползва името ”iPad” в Китай | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как китайците си защитават родните фирми - правят 100% имитации вече и на коли - и на БМВ и на Ауди и на йкой ли още не и въпреки това, няма осъден нито един китайски производител, защото делата се гледат в китайски съд, който просто казва - еми според нас не си приличат. Така е и тук - да продали са го, но не са знаели че било на Apple - а защо чакаха чак досега, когато се наложи като световна марка само те си знаят - по-големи са исковете ! Това е бъдещето - китайците превзеха света с евтините си имитации на скъпите Европейски и Американски продукти !

Абе тези proview да не правят монитори за РС? Преди 15 години май такъв ми беше монитора. Нека за земат някой долар та да има за компенсации на хората им като фалират.

Най-после ,след като се постараха,да патентоват какво ли не, интересна ще е реакцията им .

Кеф.

Най-накрая си го получиха, удариха ги по главите със собствените им камъни , т.е. със собствените им червиви ябълки . То бива наглост , ама това американско безочие го няма никъде . Сега гледам и онези двама рапиращи подавали документи за патент на името на детето си , пълна откачалщина .

хахахаха :))) Червивата ябълка - марката на "copy-paste", и водач на милиони зомбирани овчици.

ще си ги избие тия милиони за 2 часа на китайския пазар .

коку

По-важното е, че китайците ги шамаросаха на техен терен, защото тъпанарите от ябълката много си повярваха и се мислеха за много велики, както и вярваха, че всеки ще им лиже подметките...

ТУка се съдят за по 1 лв, в нормалните държави за поне няколко милиона.