Коментари - Ubuntu превръща смартфоните с Android в PC | IT.dir.bg
назад

Ubuntu превръща смартфоните с Android в PC

Canonical ще покаже на Световния мобилен конгрес в Барселона как операционната система Ubuntu превръща Android смартфон в пълноценен компютър, става ясно от прессъобщение на сайта на разработчика.

Обратно в новината

Коментари - Ubuntu превръща смартфоните с Android в PC | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, защо не е удебелено "специална док станция" ! :)))

Ще е интересна джаджа

...и Андроид -> на бунището. Няма да е първата "велика" ОС с тая съдба.

явно нищо не си разбрал..

май ти си за бунището като ти гледам 'изводите' ...

а така ръчкай врякай попържай обиждай. тъп е като гъс и не разбира, само ти си спеца. давай, скапи го ...

Ползвам Убунту от години, и съм страшно доволен , има си всичко, всекидневни обновления, страшно много програми, страхотен интерфейс. И най-важното АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТЕН !

" И най-важното АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТЕН" - това като кажеш става ясна работата. Само безплатността ли ти харесва? Ако струваше 100$ предполагам нямаше да си толкова "страшно" доволен и даже щеше да размишляваш дали Windows не е с по-страхотен интерфейс.

Вярно е. Windows има по-добър интерфейс. Но е много тежък за телефон. Всичко си има цена. А Ubuntu е много добра система. Дори и да струва стотима долара пак ще си струва. Може да правиш абсолютно всичко. Че е безплатно е лоша новина за програмистите. Просто не могат да печелят.

Ако Windows беше с отворен код, да можеше и да се замисля.

Е, когато става въпрос за Windows, това, че има ежемесечни ъпдейти и от време на време service pack се счита за недостатък, щото видиш ли колко бъгава била системата, та трябвало да я поправят постоянно и да "кърпят дупки". Ама щом е Linux, дори и когато за всекидневни обновления става въпрос, това вече е предимство.

Време беше!

Уаооо !