Коментари - Nvidia се разгневи на Apple | IT.dir.bg
назад

Nvidia се разгневи на Apple

Вчера Apple представи <a href="http://it.dir.bg/news.php?id=10699050">новия iPad</a> и при премиерата компанията сравни своя нов процесор A5X с този на NVIDIA Tegra 3, определяйки го като четири пъти по-производителен.

Обратно в новината

Коментари - Nvidia се разгневи на Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меркетинговият балон Епъл скоро ще се спука. Не мога да си обясня как е възможно да се убедят толкова много хора, че морално остаряла технология е в пъти по-производителна от най-новата и да се накарат да дават 3-4 пъти повече пари за това. Явно по света има твърде много глупави хора.

Nvidia има мноооого хляб да изядат преди да говорят за Епъл. Ако преди това ябълките не ги купят пътьом, барабар с цялата мобилна индустрия. :)

Не обичам епълските айПоди (всякаквите им размери и разновидности; айпад и айфон също спадат към айПодите). Обаче Nvidia вместо да се обяснява, да вземе да си оправи драйверите, че такава издънка с видеото, като на тегра2, няма да и се прости втори път.

jizast

Туй пък и то, да кеже там нещо...

Властите на Апенините имат претенции за сервизната поддръжката на продуктите на компанията Италианският орган за защита на конкуренцията наложи глоба от 900 хил. евро на американския гигант Apple. Според съобщение на комисията технологиченият гигант подвежда потребителите си за гаранцията и услугите, които оказва на притежателите на продуктите. "Санкции на обща стойност 900 000 евро бяха наложени на Apple, след като стана ясно, че компанията има лоши търговски практики, ощетяващи потребителите", се казва в комюникето на италианския антимонополен орган.

jizast

Така е, всеки атакува силния и богатия с всевъзможни дела, белким спечели някой долар...Никой не закача слабите, дето се вика "умрял кон не рита"

ама на теб наистина доста ти е полиран мозъка... дето се вика на час по лъжичка. до миналата гидина предна камера и bluetooth нямаха седнал за пиксели да ми говори. ходи си гледаи пикселите с лупа

Ivan

Поредния, който си мисли, че е хванал господ за шлифера... Имам SGS2 личен и 4S служебен... ами, ако не е служебен, никога няма да си го взема... Не знам какво си сравнявал, ама говориш 5 за 6. Всичко на Епъл се свежда до маркетинг... Ползват елементната база, която ползват останалите производители, ползват техните работници... Правят един единствен продукт, остава да не го до изкусурят...МАКАР, че се видя, че и това може, я антена, я батерия.... Предишната четворка, а съм я хванал по здраво в ръката, а е загубила чертичките с обхвата... и трябва да сменя ръката или да я хвана с два пръста, за да говоря... айде моля ти се... да не отварям дума за компютрите, че от как минахте на интел... и компания..станахте същите боклуци, добре че софтуера ви отличава... Лека и мека... П.С. И дръж здраво шлифера..да не се изгубиш :)