Коментари - Kodak имала ядрен реактор в централата си | IT.dir.bg
назад

Kodak имала ядрен реактор в централата си

Компанията "Kodak", световноизвестен производител на фотографска техника и на фотоматериали, в продължение на 30 години е разполагала с ядрен реактор. Информацията за съществуването му на практика не е била достъпна за широката общественост, съобщи в. "Белфаст телеграф", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Kodak имала ядрен реактор в централата си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде айде. След като са предали ядрения материал преди 6 години, правителството на САЩ също не е уведомило населението. И айде не ми дрънкайте, че ядрения реактор е бил доставен, сглобен и пуснат в експлоатация без знанието на правителството на САЩ. Следователно - айде да не обвиняваме само КОДАК, че са пазели тайна. А даже на всичко отгоре не е било и тайна, има си новини за това отпреди десетилетия.

Кодак може, Иран не може? НАТО да нападне Кодак!

вече предвидливо обявиха фалит и закриха фирмата :))

Има ОГРОМНА разлика между обявяване на фалит и закриване на фирмата. Тва, че в България фалиралите фирми се закриват е отделен въпрос.

разбира се, на държави убиващи жени с камъни по стадионите, доверие не трябва да се има. Ама няма лошо, ако искаш емигрирай в Иран, щом според тебе е нормална държава

Ахмед Доган

А, то пък на държави пълни с откаченяци избиващи цели детски градини с автоматично оръжие трябва да се има доверие! Или пък същите тези държави, "демократизиращи" други държави с обеднен уран ... че и в непосредствена близост и до нашата граница даже!?! Айде бегай легай!