Коментари - Отложиха старта на частния космически кораб | IT.dir.bg
назад

Отложиха старта на частния космически кораб

Предвиденото за днес изстрелване на частната ракета "Спейс Екс Фалкон 9" към Международната космическа станция (МКС) не се състоя, след като компютърните системи откриха потенциален проблем в един от двигателите, предаде АП, като са позова на представител на компанията "Спейс експлорейшън текнолоджийс".

Обратно в новината

Коментари - Отложиха старта на частния космически кораб | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къдеса ония господа, дето много са вкюбени в НАСА и мразят Русия. Добре дошли на борда Нещо не им се пише за руските ръкети дето вървели с въглища. Самоче този американски трол явно с нищо не може да върви, дори и с въглища. Още дълго ще разчитат на Союз, и не на празно французите направиха стартова площадка не за прехвалените и супер съсвършени космически американски паметници а точно за Союз.

Много по-лесно е да цедиш един голям народ и огромна държава до бедност и да постигнеш нещо върхово с цената на десетки човешки жертви при това. Не се изисква много интелект, само даваш един непресметнат ресурс на групичка учени, които да живеят нормално, а не като сънародниците си като скотове и веднага ще молучиш междинен резултат. Много по-трудно е да постигнеш съшото, а според мен и повече, когато държиш народа си наранен и шастлив, а сигурността на астронавтите гарантираш максимално. Сравни жертвите от съветските и руски космонавти с този на американските астронавти и ще ти светне кой е изроденият. Може и да не се впечатлиш колко руски космонавти са загинали. Болшевиките са си изроди така или иначе. Те и за своя брат биха забравили мъката след една люта водка.

Ами по брой убити астронавти и космонавти, САЩ убедително водят пред СССР/Русия.

Така-така! По-добре хората да го отложат, отколкото Господ да го спре... ;)