Коментари - Windows 8 се връща към интерфейса на XP? | IT.dir.bg
назад

Windows 8 се връща към интерфейса на XP?

Microsoft планира сериозна промяна в интерфейса на очакваната операционна система Windows 8. Версията на новата ОС за десктопи и лаптопи ще има изчистен класически интерфейс, както XP, вместо графичното оформление на Aerо.

Обратно в новината

Коментари - Windows 8 се връща към интерфейса на XP? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали пробвахме ранното превю на 8. Що за измислица е че ще прилича. И е тройно по тежко. Бих казал че ми взима повече виртуална памет и от 7, защото има някаква закачена антивирусна, която така и не успях да изключа. До финала ще се види, ама нали по време на догадките много драскачи могат да произведат развлекателни новини.

Сетила се Мара да се побара. Заради шаренийките и глупостите им един сравнително читав компютър работи бавно. Вижте например Андроид ОС за талети колко е изчистена, и пак създава чувство за добър дизайн.

Някой търкаля камъка, ама да видим що ще излезе накрая. Едно ядро и маса GUI над него - всеки да си избира. Но не би. Уж 8-та ще работи на всички машинки, а ще има отделна версия за еди коя си ... Не се връзва с големите приказки. Дажи тази смяна на натруфения интерфейс ... Но на мен това ми показва, че някои чичковци са възседнали спецовете програмъри, дизайнери, маркетове и ги яха както си иска. Или пък тия спецове не са вече толкова спецове, ами лежат на стара черга ... Кой знай, кой знай ...

Те се водят по желанията на корпоративните клиенти /там са им кинтите на MS/ - но много често и те не знаят какво искат

Ето отиде нашия президент в САЩ, срещна се с Бил Гейтс и резултата е налице W8 ще има и класически XP интерфейс. ;-)

еми като не им го харесват, все пак това не са обувки да ги сменяш всяка година

От ХР-то по-длибоко нема, баце...:)

И от VISTA по тежко също нема. :)

Е па я сом баце на седмицота 64 битна ! Оно мги не знае що е дзверо...