Коментари - Човекът произлязъл от акула? | IT.dir.bg
назад

Човекът произлязъл от акула?

Хората са еволюирали от праисторическа акула, живяла преди 300 милиона години. Примитивната риба Acanthodes bronni е общият предшественик на всички гръбначни с челюсти на Земята, включително и на хората, установиха биолози от университета на Чикаго.

Обратно в новината

Коментари - Човекът произлязъл от акула? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да твърдят учените ,човекът е произлязъл от родителите си !

Аз имам много по-сериозни доказателства! Мога да представя жена ми на научен форум , хищна, злобна и лакома .... не е нужно да харчиш толкова време и пари . От пръв поглед се вижда сходство с акулите.

Вярно е, ама пак не е пълната истина. Прародителя на човека е черна дупка от преди голямия взрив преди къде има няма 13 - 14 милиарда години. От преди това нямам спомен, че още не съм бил роден.

Е тва е, учете журналистика в Нов Български и вие че развиете подобни логически умения. Статията казва. Акулите са произлезли от Риба 1. Човекът също произлезъл от Риба 1. Следователно, пишурката заключава, човекът е произлезнал от акулата.

Абе тия нормални ли са !?! Това е по лошо от сатанински-тъпия "дЪрвинизъм" !!! Аман от илюминатски манипулатори !!!

Това не е вярно - точно обратното е - акулите и маймуните са произлезнали от човека... забравих ли някое животно?

Мда, преди 300 милиона години и е родоначалник на всичко с челюсти. Динозаврите колко време са властвали после на земята? Та после 65 милиона години еволюцията не ги е създала отново?

дори не са близо до истината. 90% от хората са по-тъпи от акули.

Ако считаме за вярна теорията за еволюцията, човекът е произлязъл от едноклетъчните. Изводът на статията е, че човекът е живо същество.

Изтеглете една нишка от човека надолу по дървото на еволюцията та чак до едноклетъчните. Харесайте си някакъв биологичен вид по тази нишка и гордо обявете, че човек произхожда от този вид. Нищо сензационно няма в новина - нито една съвременна представа не се обръща наопаки. Добре е, обаче, че се попълни още едно бяло поле.

моето куче е произлязло от акула - това е очевидно за всеки, който го познава. Освен това то се смята за човек. Значи статията е вярна!

Имаше един лаф на времето,който звучеше така: "На баба ти фърчилото " хихи-и

:):):):)

искам да кажа, че логиката на доказателството е същата като логиката на статията

Това важи само за адвокати и депутати :)

При подходящо научно финансиране ще докажа, че човека е произлязъл от птицечовка или пък от ехидна, което е далеч по-логично...

Аз сигурно не чета толкова добре между редовете, но като че ли заглавието няма много общо със заключенията на учените.