Коментари - Apple иска забрана за 8 смартфона на Samsung | IT.dir.bg
назад

Apple иска забрана за 8 смартфона на Samsung

Apple поиска по съдебен ред да бъде наложена забрана за продажбата на осем модела смартфони на Samsung на американския пазар, свидетелстват документи, внесени от Apple в съда в Сан Хосе, Калифорния, съобщи РИА "Новости", цитирана от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Apple иска забрана за 8 смартфона на Samsung | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре , че бяха Apple да измислят и открият телефона, че откакто поскъпна царевицата изядох пощенските си гълъби и вече се чудех как да комуникирам с хората .

тия направо се нас*аха вече с тези патенти и забрани и съдебни дела. да не говорим, че чиповете на айфоня, се правят от самсунг.

Епъл са една типично американска фирма. Разчитат на извиване на ръце и измислени съдебни искове. В същото време продуктите им изобщо не са толкова качествени, колкото масовия потребител си мисли, че са. Ще се изкефя, когато потънат в забрава.

Американска компания води дело в американски съд, по американски закони срещу компания от Южна Корея?...

Ако южнокорейската компания иска да продава в америка е нормално.

Направо да забранят всичко с правоъгълна форма и заоблени краища, на което може да бъде изобразено по какъвто и да било начин квадратна картинка.

Ейпъл са големи нагляри. Видяха, че не могат да се преборят с иновации, и сега играят мръснишката със съдебни дела... С техните "затворени" продукти постепенно ще се самоизолират, съответно ще губят от това...

"Иновации" са неща които жълтите проспиват през ноща и чийто производство бързо усвояват следобят.

Тоя съд в Сан Хосе нещо много на далавера ще излезе - да видим обжалването във Вашингтон как ще мине първо...

патентите не са това , което са в БГ . там се спазват и се плаща ползването им .

вервай си за патентите..

Постигане на монопол чрез съдебни механизми. Това ще да е поредният хит в борбата за пазари. Как да кажеш че този монопол е незаконен след като е признат от съд. В бъдеще това може да доведе до големи абсурди. Представям си как автомобилни производители се съдят за кръглата форма на гумите. Производители на краставици се съдят за уникално зеления цвят на зарзавата и ред такива щуротии. А междувременно i-Balloon продължава да се надува. Както е тръгнала ябълката ще обърне всички срещу себе си.

Крайно време беше патентите да се спазват и нарушенията да носят последствия.

На теб лично това как точно ще ти помогне?

Е как ще му помогне. Просто иска, когато си извади айфоня на масата, да единствения с правоъгълна форма и заоблени краища.А другите телефони да са триъгълни, все пак трябва да се знае за какво са дадени тези 1000$.

в един свят пълен с абсурдни патенти... плащай за заоблени ъгълчета, плащай за падащо меню, плащай за иконка, плащай за въздух,вода,плащай за патент за плащането...

Аз пък да ви разкрия моят пъклен план за сваляне на хамериканските гомнояди от власт: патентовал съм срането с лайна и сега всички ще трябва да ми плащат долари, за тва че ходят до нужника!

Браво ! Най-сетне справедливостта възтържствува. Оттук нататък жълтите да си измислят сами нови продукти или да се съсредоточат върху телевизорите и пералните в които са наистина добри ... ако оцелеят.

Хахаха оправи ми денят с този смешен коментар. Много ми е интересно, ако "жълтите" както ги определи спрът да произвеждат само една компонента, колко месеца i-Shit глупостите ще са недостъпни. Ама те после ще кажат, че е така, защото търсенето на продуктите им голямо, не могат да смогнат с доставките и ще вдигнат цените 3 пъти. Хахаххаах

Ами конкуренцията да предлага конкурентни модели, не клонинги на iPhone!

Ебаси клонинга. Единственото по което си приличат е заоблените краища на корпуса. Страшна работа ...

ами Епъл също е крадец на патент, на Епъл рекърдс които издаваха Битълс и други групи и се съдиха дълги години,тия тъпанари и фирма не можаха да си измислят ами свиха популярното име тогава(1975г) и така станаха известни.....но ще си заминат много скоро защото вече тъпчат на едно място

Poli Petev

Засега май Samsung са здраво на загуба :-) Битката е за американските клиенти , които са "тъпи , неграмотни и прочие"

Искам да те попитам само ти използвал ли си телефoн на Samsung по-нов от Galaxy S2? Ако да, къде видя клониране? Устройството работи, телефона работи, има надежден GPS, много добри и постоянно ъпдейтвани приложения, антивирусни програм. Накратко: Всичко, което iPhone няма (ок, има ама в "прототипен" вариант за пред патентната комисия, т.е. имитира че работи). Аз лично чакам да видя дали 5-а ще поправи нещо и ако иновацията е подобна на 4S никога повече няма да погледна iProduct