Коментари - Признаха дизайнерите на Apple за №1 | IT.dir.bg
назад

Признаха дизайнерите на Apple за №1

Дизайнерският екип на Apple получи колективно признание за работата си през последните 50 години. Групата от 14 мъже и 2 жени под ръководството на Джонатан Айв бе определена за най-доброто дизайнерско студио по време на престижните награди за реклама и дизайн D&AD.

Обратно в новината

Коментари - Признаха дизайнерите на Apple за №1 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Напълно заслужена награда. Единствените други устройства със сравним стил и красота са новите Лумии и донякъде НТС. Останалите са жълти тамагочита, особено пък Самсунг.

чак пък толкова. и какво толкова изключително са дизаинирали? Eдна правоъгълна кутия?

Честито на Apple - да продължават на ни радват и за в бъдеще ! А колко много хейтъри има - задавени от безпомощна злоба, защото Apple продължава да е 1 ! Не са задължителни техните продукти - не ги купувайте, ако не ви харесват, защо завиждате на собствениците им ? Не е задължително и да разбирате маркетинговата стратегия на най-богатата IT компания в света - едва ли може да научат нещо от вас, по-скоро обратното ! Грозно е отстрани да четеш коментари на киселяци, които явно не могат да си ги позволят и затова са бесни на онези, които могат ! Еми работете повече ...

Не е зле ябълковите фенове да прочетете откъде се е взел дизайна ви на "умопомрочителният" iPhone!!! Дизайнерите на Сони са го проектирали-Джонанан Айв затова е дал на публиката само кисела усмивка :-)

Сега пък ги награждават за това че не променят дизйна години наред и пробутват остарелите си боклуци на балъците които се връзват на тези смешни рекламни трикове. Епъл явно искат да са като Vertu - смешен хардуер в лъскава опаковка за луди пари.

Освен компютрите проектирани и създадени от Стивън Возниак, какво друго УНИКАЛНО са направили от Епъл? След като Возниак напуска компанията? Телефон с тъч скрийн? Мобилен компютър? Операционна система с прозорци? Дизайнерския екип на епъл заслужава награда за шлайфане на съществуващи продукти, не за иновации. И не е на 50 години. A на 36. Тогава в Епъл е имало служители които не са били завършили и средното си образование.

Голяма реклама на умрелия епъл в последно време. Изкараха един остарял нов телефон с 4 инчов екран и сега се чудят как да се рекламират, че някой да се излъже да купи продукта им. Конкуренцията отдавна ги отвя, а епъл се мислят за някакви иноватори ама не знам какво иновативно има в айфон 5. Тея дизайнери като са толкова велики не можаха ли да направят поне нов дизайн, че да е нещо различно от 4ес поне отвън.

Ако краденето е гениално то значи епъл са гениални. И между другото епъл е създадена 76-та година, което от където и да го погледнеш не я прави 50 годишна.

:)

Нямаш въображение. Обявяват ги за най-добри за последните 50г, което значи че и преди Епъл не е имало по-добри в дизайна. Над 50г. назад може и да е имало. Все едно да те обявят за шампион на 20-ти век, а ти да си роден през 1940-та - няма ли да пита някой защо включват времето преди раждането?

jizast

Браво, заслужена награда за гениалните дизайнери на Епъл!

Това е пълна подигравка, само че се чудя с гризаните ябълки или с истинските дизайнери?