Коментари - Apple може да поиска $3 млрд. от Samsung | IT.dir.bg
назад

Apple може да поиска $3 млрд. от Samsung

Apple може да поиска от съда тройно по-висока глоба за Samsung като компенсация за нарушени патенти, съобщи The Korea Times. Миналия месец съдът в Калифорния наложи глоба от над 1 милиард долара на Samsung, признавайки компанията за виновна в патентния спор с Apple.

Обратно в новината

Коментари - Apple може да поиска $3 млрд. от Samsung | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като преместването на phone jack-а от долната страна ли :-) Добра иновация! Добре, че поне американския съд им връзва на претенциите, че щяха гладни да умрат. Навсякъде извън САЩ Apple губи тези "съдебни битки", защото няма основание за тях. Само корейския съд от кумува срама отсъди и двете страни да си платят по нещо, колкото да приключи темата.

Това беше за Apple зомбито jizast, писал по-долу...

jizast

Естествено, че лъжеш нагло. Почти навсякъде Епъл спечелиха дела срещу крадците от Самсунг.

За да бъдем по-прецизни, Apple "спечелиха" още само във Великобритания. Там съдията се изгаври с тях. "Призна" че продуктите на Samsung не са толкова секси и отсъди Apple да публикува това на сайта си

Браво, успех, това да е за назидание на останалите жълти некадърници, които копират Американски и Еврлопейски продукти и ги поризвеждат по-евтино и нискокачествено, за да ги продават по-лесно. Така е при смартфоните, така е и при колите и при всички сложни устройства, за които малкото жълто мозъче има сили само да копира, без да вложи нещо ново и смислено в него ! Евала на Apple, че си защитава продуктите !

Малко жълто мозъче е дало на света Nissan GT-R, който отвява всеки европейски автомобил със сходна цена. Него от къде го изкопираха, кажи многознайко? А знаеш ли, че там, на където САЩ и Европа са тръгнали (4G), Япония от там се връща... Големи сте коне с капаци, честно!

jizast

Я виж кой управлява Нисан и кой държи контролния паке. Да не се окажат европейци случайно така...

jizast

Япония е напред в разгръщането на 4G щото са един малък остров, нагъчкани като бройлери и лесно и евтионо е пускането му. Я отиди да разгърнеш 4G на територия 10млн. кв. км и тогава коментирай безмозъчно по форумите.

Епъл без жълтурите не може да съществува. Всичко епълско е произведено от жълтите. Епъл освен да произвеждат зомбирани овчички друго не правят.

jizast

Много добре, нека ги обрулят яко тия крадливи жълтури. Мислеха си, че може безнаказано да копират нещо революционно.

Така се разбира иноваторство по Американски - открадваме и патентоваме нещо малоумно, после гледаме да пишем навсякъде, че е наше и търсим пари за него. От друга страна обаче за чий Х корейците се втурнаха да копират глупавия интерфейс на айфона...

"Откраваме"?! Я кажи от къде какво са откраднали Apple, бе отворко! Покажи един телефон, който с нещо да напомня първия iPhone и да е излязъл преди него! За такива излезли СЛЕД, няма нужда - всичките конкуренти веднага почнаха да копират от Apple.

Да пич затова журналистите питаха, защо айфон няма функциите които с3 има, а от епъл отговориха някакви глупости :) Защо има нов конектор отговора е не за да може всички да си купят нови кабели за милиарди, а защото бил по тънък, но не по тънък от усб хаха смешна иноваторска мисъл.

Типично за айфен нямаш никаква идея за какво иде реч. Епъл патентова и съди Самсунг за използване на жестове, подскачащ скрол и иконка тип зелена слушалка за dialer app. Имаше поне 10 телефона преди айфон1, които имаха тези неща в интерфейса си. Формата и хардуерните особенности на айфон вече и на децата са ясни - краднати от LG, потърси си сам снимки в нета, ако ти се занимава. Както казах и Самсунг са си виновни с техния Тъчвиз интерфейс-и без това не става за чеп за зеле, сега само главоболия им докарва.

Може и една св.рка да си поискат

коку

Лошооо... Явно бизнеса на Apple е тръгнал надолу след като станаха чак толкова алчни...