Коментари - iPhone 5 може да остане без Google Maps | IT.dir.bg
назад

iPhone 5 може да остане без Google Maps

Google не e предприемала никакви мерки, за да осигури Google Maps за iPhone 5, след като Apple пусна собствена, но и доста спорна алтернатива на приложението.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 5 може да остане без Google Maps | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нагризаните не ме кефят, НО и google не ме кефи от поне 2 години. Не знам дали сте наясно - с такова темерутско-монополно поведение са по-лоши и опасни от Майкрософт преди 10 години - когато ги плюехме с право. Утре ще има геймапс-ове само за произведени от гугъл устройства - с другите ще работи ама не съвсем или ще има повод да не се издаде за тях.

Само някой може ли да ми обясни, защо някой "редактор"/"журналист" е решил че точно iPhone 5 ще остане без карите на Google след като това важи за всички, които са си инсталирали iOS6. Поне като пишете стаии, земете малко прочетете, ограмотете се и не пишете глупости.

Ха-ха! Голям смешко е тоя гугльовец - сякаш на някой са му затрябвали тъпите им карти. iPhone за това е велик, защото картите в него са най-маловажното нещо! Ако на някой толкова му затрябват - да си купи джипиесче. Да ползваш iPhone за GPS е тъпня и излагация!!!!! За това си има китайски сапунерки - SameShit II, SameShit III и т.н.

Смешко е да, и то според поредния лузър като теб :). То така казвахте и за антената, сега го казвате за навигацията, за лющещото покритие, за прегасващия екран :). Не е лесно да признаеш, че си дънер защото си дал двойно за обикновенна китайска машинка. И какво се оказа, всички телефони от маса години имат навигация айсифон 5 няма :)). Вместо да дрънкаш глупости по форумите и да ти се смеят, цъкай на айсифона за да актуализираш картата :)

Ти вярно си най-големият смешник във форума ! Сельо , ако в твоето село не ти трябва GPS на няколко милиона човека по света им трябва ! Досега Google Maps вършеше на притежателите на iphone чудесна работа . На притежателите на Андроид и WM телефони , продъжава да върши тази работа , не им завиждам на тези с новата IOs както бяха свикнали с удобството , сега ще им дойде малко "на нагорно" . А ти си възхвалявай сляпо компанията , предполагам дори без да се замисляш какво лично ти губиш или печелиш . Всъщност дори се чудя дали въобще имаш i-phone или си пишеш ей така , за да си чешаш езика . Не бих се учудил ако си с някоя трошка от преди няколко години . Нормален човек с пари не би писал с такава злоба и некомпетентност .

Абе, много си смешен. Ако ти трябва телефон, ама наистина телефон си вземаш една евтина Нокиа и забравяш. Но ако даваш пари за Smartphone, и то не малко, най-малкото е да има GPS и карти към него. И пич, не мисли, че не мога да си взема продукти на Епъл, но никога няма да дам пари за нещо орязано, бъгаво и скъпо. Ползвал съм и ползвам продукти на Епъл и мнението ми е базирано на личен опит. От друга страна шапка на Епъл за маркетинга, който правят.

абе аз вчера му казах на тоя рибок за какво си ползва i-тъпнята - самода приказва пред гаджето и да пише постове в дира. hahaha

От както Джобс го няма Apple пускат незавършени продукти, а това разочарова :(, дано да си вземат поука...

Да бе, а номера с антената? По принцип на всеки може да се случи но тия са смешни щото много се дуят а пак са като вдички останали ама на по-скъпа цена

Поредната мега излагация на Епъл. След идиотщината с "антената" си мислех, че няма да могат да се надминат, но явно имат потенциал :) IT фирма в която рекламата и дизайна са водещи не ми я хвали ! DELL, HP и Леново (скъпите модели) са класи над Епъл по надежност и качество.

И в същото време са надяват Eпъл да го въведат , защото им капят парички оттам ... компанията продаваща най-много хай-енд смартфони!

Боли ги фара на тия от Гугъл за зомбираните фенове на ябълката. Рано или късно балона се пука. Гафа не е малък, а да видим на Тим Кук как ще звънне на Шмид който нищо не разбира, да му се примоли за гугъл картите.

а такаа.. и к'о пра'им с'а? :-D И как се гаври с тях обаче - "Какво ли разбирам аз?" :D :D :D