Коментари - Пускат четец за е-книги за 10 евро | IT.dir.bg
назад

Пускат четец за е-книги за 10 евро

Немска компания е на път да взриви пазара с евтин четец на е-книги. Txtr планира да пусне устройство на цена от само 10 евро, съобщи TG Daily.

Обратно в новината

Коментари - Пускат четец за е-книги за 10 евро | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда пълен боклук. Вероятно са изкупили бракуваните екрани при производството на Kindle. Нормално - you get what you pay for. Иначе eInk екрана е най-удобното средство за четене на книги.

5 инчов kindle ? Ти се обърка нещо ..

Да сигурно си прав, че е с договор SawaiM. Прочети обаче внимателно какво предлагат, не телефон, не интернет, не компютър, а четец който работи с две 3А батерии ЕДНА ГОДИНА. Точно по немски - като правиш нещо прави го като хората, освен това абсолютно прагматично - по предназначение. Всяко нещо с многобройни функции, които не използваш, създава "сакати" изделия за фукня на собственика, който не чете книги по принцип или е прочел една - "Винету".

Радвам се, че една компания най-после се осмели да НЕ вземе 10 000 % печалба, може би щото не е американска, а Германска. В същото време, и тая пак не е много назад по тарикатлък, щото на 5 инча екранченце НИЩО не може да се чете (е може би някое долнокачествено булевардно романче с три реда текст). Чакаме - 10 инча за не повече от 50лв., това е по-справедливо и адекватно.

Новината е чудесна само дето от link са пропуснали информацията , че цената от 10 евро е при договор с мобилен оператор. То и Iphone или Galaxy може да си вземеш дори за 0 евро на абонаментен план при договор с оператор... Та извода е , че новината няма нищо общо с реалноста.

Blake

Отворко, дали прочете статията преди да пишеш глупости: няма тъчскрийн, Wi-Fi и 3G, а единствено Bluetooth Кой е тоя мобилен оператор в Германия, дето предлага Bluetooth планове, а?

:-D

Poli Petev

Отворко ползвай първоизточника , а не сензационните заглавия в БГ медии. Ясно е казано , че цената е 10 евро , но само при договор за мобилни услуги. Колегата по-долу въсщност вече е разяснил , а ти се надявй да си гу купиш за 10 евро ... Един по-нагоре пък се надява да не е 50 лева в България :-) Смехорани такива...

Само дано тука не струва 50 лв. Иначе за 20, или 30 лв - далавера.

Пак да повторя , но цената от 10 евро в Германия е само при срочен договор с оператор :-) Може да проверите на сайта на компанията. От link се излагат като кифладжии...

Norm

Хем е така, хем не е - Txtr Beagle ще се продава като... аксесоар за телефон (sic!) - т.е., сключвате договор за мобилни услуги, вземате си и телефон (iPhone или Android) и едва тогава можете да вземете към този телефон четеца за 10 евро. После трябва да инсталирате на телефона си специално Beagle приложение, с което от една страна купувате и сваляте книги online, а от друга - качвате тези книги в четеца през Bluetooth връзка (четецът няма USB порт). Т.е., четецът засега не се продава отдело и по този начин няма определена собствена цена.

Отдавна трябваше да стане на тези цени .Началните 600 лева преди 3 години бяха грабеж ! Един дисплей и 2 бутона не струват една заплата .