Коментари - Apple връща в САЩ част от Mac производството | IT.dir.bg
назад

Apple връща в САЩ част от Mac производството

Идната година технологичният гигант Apple частично ще върне в САЩ част от производството на компютрите Мас от Китай, обяви главният изпълнителен директор на компанията Тим Кук в интервю за "Бизнесуик".

Обратно в новината

Коментари - Apple връща в САЩ част от Mac производството | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Apple са изпята песен. Който има акции при тях да продава че скоро тръгват стремглаво надоло...

OK :-)

И в САЩ да ги сглобяват, пак ще ги сглобяват китайчета...

OS X ( регистриран ) 08.12.2012 17:11 Разбрахте ли, че Apple ще купува поделенията за телефони и компютри на Самсунг? OS X ( регистриран ) 05.12.2012 11:14 Изглежда на никой не му дреме за Андроид... ако статията беше за iOS щеше да е пълно с коментари... Това е на бърз преглед. Да търся ли още?

В много голяма грешка си. В един от коментарите си споменавам Silicon Graphics, например. Но всички пропуснаха това. Нещо повече. Имам лицензиран Corel Draw, който е на XP, а XP-то е върху iMac и работят заедно със Snow Leopard, подчертавам едновременно. Като Windows-ът се държи много по-добре върху Mac-a, отколкото върху PC то. Но за Mac има много по-хубав софтуер, по-цивилизован, интерактивен и лесен за работа. Най-новото, което си слагам е Artboard, което е същото като Corel, но направено по-много по-добър начин, с доста повече креативност. Така че, когато си го купя за някакви си 30-ина долага ще изхвърля окончателно Corel и Windows с него. И бъдете благодарни че ви святкам да такива новички работи, че иначе малко хора ще ви ги кажат, дето са толкова "креативни". Windows-а престане да бъде добър още от 95. 3.11 беше екстра, ама трябваше да се измисли тъпотията 95. Директориите, както е правилно да се наричат се заместиха с "папки" и хората масово започнаха да се объркват. Стана шарен, пълен кич. Това достатъчне отговор ли е? А що се отнася до хардуера който ми отговори на въпроса защо нечетните тактови честоти - 33, 66, 669 и т.н. на процесорите дават по-висока производителност от четните - 25, 50, 100 ще го призная. Съвсем скоро едно момиче отгатна, без да е специалист. Хайде да видим колко време ще ви трябва да го проверите и колко човека трябва да попитате, защото съм убеден, че масата от хората "специалисти" не знаят отговора веднага. Учил съм И-НЕ, OR, NAND-ове и т.н. още в 60-ти клас. Оттогава изминаха няколко десетилетия. Мисля че имам една доста ясна представа за хардуер. А някои тук не са и помирисвали такива уреди като Осцилограф, Честотомер, Генератор на правоъгълни импулси - цифрови, но иначе дават много компетентни мнения. То си личи колко са компетентни. Тези които знаят се включат по-рядко и по-правилно, разбира се.

Честно казано не съм се замислял за производителността, защот обикновено ми е била достатъчна, но вероятно се касае за хармоници и терминиране на сигнали... Съвсем между другото, 66, 50 и 100 са четни, а 33, 669 и 25 са нечетни, но вероятно си имал нещо друго предвид...

Какво искаше да кажеш? Даже няма и да те прочета.

Ако искат да си оправят качеството, да ги произвеждат в Япония или Германия, не да ми се хвалят, че ще ги произвеждат в USA...

Не се заблуждавайте. Ще внасят некви части от Китай и ще ги сглабят в САЩ. Тоест - продуктите ще са със същото качество както в Китай. Тим Кук си го каза - в САЩ са тъпи и не могат да сглабят частите, затова първо ще пращат хора в Китай да се учат. И накрая - всичко това се прави за реклама. Да не мислите, че сглобените в САЩ продукти ще са голям процент от общата бройка? Просто ще си мислят американците, че тва е произведено в САЩ, а не сглобено. А и нали се сещате, че ако по-голямата част от Епълските продукти се правят в САЩ, разходите ще са колосални? Щот в САЩ едва ли някой на договор ще бачка за 200 долара на месец. И то точно в Епъл.

Защо Lenovo не върнат производството си в САЩ? Опс... защото са китайци...

"В друго интервю за телевизия Ен Би Си Кук изтъкна, че компанията не може напълно да върне производството в САЩ пречка за това е примерно недостигът на квалифицирани кадри. " С други думи, на територията на САЩ ще произвеждат мауспадовете и кърпички за бърсане на монитотите.

Клоуни. "Ние наистина се гордеем с това", а кога изнесохте цялото производство в Китай си малчахте.

Наистина забавно. Почнаха в лиценто на "азз". Ама че изрази. Тези хора омразата ги е обзела напълно.

Омраза ли? Чета ви от доста време коментарите и на двамата. Освен да превъзнасяте Apple и да пишете Samsung и Microsoft колко са скапани друго не правите.

Ал

Интересно ми е какво работят тези 60400 служители на Apple в Щатите? Сигурно 60000 са продавачи...

Много правилен ход. Китайците не знаят какво е качество, а само количество! Продукцията на всички компании, които изнесоха производството си при жълтурковците страда от дефекти. Дано и други ги последват!

Искаш да кажеш, че до сега продуктите на Apple, които са произвеждани в Китай са били некачествени? ШОК ЗА ФЕНОВЕТЕ

Всеки по-запознат знае, че от iPhone 4 насам има отделни партиди с производствени дефекти - факт. Това съвсем не означава, че телефоните са им боклук - напротив.

Apple са казали ясно, защо не могат да върнат производството в САЩ - липса на квалифицирана работна ръка. Очевидно китайците са по-добри.

Ба си алчните миндили! Не стига, че си изнесоха производството от САЩ, а сега ще го връщата, щот били горди американци. А що не гооставихте производстовото в САЩ бре, огризки алчни? Сега що се биете в гърдите че видите ли "ние се връщаме в Америка"! Нагли огризки!

Бахти гадната ракия , май е била фалшива пак ...