Коментари - Apple не успя да забрани смартфоните на Samsung | IT.dir.bg
назад

Apple не успя да забрани смартфоните на Samsung

Съдия в САЩ е отхвърлил апела на Apple за забрана на продажбите на смартфони на Samsung, които нарушават нейни патенти, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Apple не успя да забрани смартфоните на Samsung | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много нагли са тя аппле - с един телефон искат да ударят киоравото, че и другите да спрат да правят телефони. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе много разбирачи тука ... вие сте наи умните, наи добрите и наи красивите... и със среден доход з00 лв хахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това, че средния ми доход е над 4.5к по никакъв начин няма да ти помогне да се справиш с интелектиалния си дефицит. Няма също така да промени нищо в Apple, Samsung или американската съдебна система...

Обичам да се гавря с антиамериканската балканска измет! Колкото и да лаете Apple винаги ще са No1!!!

Ти си цар и управляваш!

Нещо се обърка - БЯХА номер 1, заради гения на Стив Джобс ! Сега ги интересуват само приходите - клиентите са досадна част от пейзажа ! И в кое точно са номер 1 - при смартфоните ли ха ха - там се борят са третото място, първото е далееееч от тях ! Или при РС-тата ? Само таблетите, но само тази година, догодина и там излитат ! Не го пиша като хейтър - а като недоволен собственик на смартфон с най-бъгавата ios6 в историята на apple !

Е, то IOS-а ти ако е на обикновена четворка е напълно възможно да е бъгав, но виж на петицата работи перфектно и изобщо няма база за сравнение със Samsung-a Galaxy S III.

СД никога не е бил гений, може би гениален крадец - да, това е истината!

това, че не обичам Apple, изобщо не означава, че съм антиамерикански настроен, дори точно обратното! Ти малко го изкара, както турците агитират населението в родопите, че щом са мюсюлмани, са турци. Епъл е боклучава и арогантна компания, и трябва да си отиде постепенно от пазара!

Тази "буклочава и арогантна компания" представи през 1980 год първия микрокомпютър. Тогава никой, наистина никой не си представяше такова нещо. След някоя друга годинка представиха ОС Jem (Първата Windows ориентирана Операционна система). Тези две неща са достатъчни Apple да остане завинаги е Алеята на славата.

апъл и герб вечна дружба

Абе винаги съм се чудил на вас като ви плащат да пишете против ГЕРБ, не ви ли казват в кои статии да пишете... Какво общо има ГЕРБ с Apple, че се изс.а и тук?

Трябва да си много нагъл,за да искаш забраната на тези,които ти произвеждат частите на продукта...

тези ай-дръвцета гризнаха дръвцето най-после-освен откраднатото име и лого от музикалната фирма на Битълс те нямат почти нищо тяхно-това е май една голяма адвокатска фирма и нищо повече:))))

патентни тролове са

По-скоро са тъпи. Samsung вече им увеличи цените на чиповете - като се сметне годишният им приход от увеличението се получава точно глобата от $ 1 млрд :)