Коментари - Microsoft пусна видео за хейтърите на IE | IT.dir.bg
назад

Microsoft пусна видео за хейтърите на IE

Microsoft пусна интересен видео клип с цел да популяризира десетата версия на своя браузър Internet Explorer. Видеото е насочено към всички хейтъри, които критикуват вградения в Windows браузър, но накрая в клипа и те започват да го харесват, предаде TechNews.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft пусна видео за хейтърите на IE | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте интересни- дърлите се кой броузър бил по-добър, като че ли има някакво значение. Който ви върши работа и ви пасва най-добре той е вашият! Все едно да спориш дали мусаката е по-добра от боб яхния или друго ядене - за различните хора е различно - те са потребители,а не разработчици!

По бонбонче на всеки, дето обича IE... баси... тия третират потребителите си като български избиратели

По-тъп клип не можаха ли да направят тия от МS. Поне доказаха, че IE sucks ;)

хейтъри мръсни!!! гадове!!! ще ви избием !!!

Супер! IE става все по-добър! Бих го ползвал ако нямаше Хром и ФФ :)

И ще ми обясниш ли защо IE не къса ЮТЮБ и други видеа онлайн ак хрома къса и сече та знае ли се !? Зададох си въпроса и към хром разработчиците още преди месец - засега нямам отговор. !?

не мога да ти обясня ..но при мен не ги къса а и при всички мои колеги :) gmail и youtube вървят най-гладко с Хром (то е и нормално де). Виж нещо по твоя телевизор да не е .. една от причините може да е, че си превключил на html5 вместо флаш, а това е все още тестово! Html5 работи по-добре от флаш единствено на най-новата dev версия на Хром!

10 и 9 са читави , но това не променя факта, че МС действат с подкупи на чиновници, политици и т.н. и се опитват да си създават монополно положение, само по себе си това е достатъчно да им бойкотирам продуктите.

Моля, дефинирайте какво е това "ХЕЙТЪР" ?

Такъв, дето обича M$ (майкрософт)...

Нещо, което всеки от Вас може да провери веднага. Отворете с IE и FF сайта epay .bg и забележете след колко време се отваря на всеки един от браузърите.

С IE9 е малко по-бавно...

HTML 6 ?!? Този клип и M$ май нямат много общо...

на мъртвеца колкото и изкуствено дишане да му правиш - пак си е мъртвец

кретени. вече се чудят какво да направят по пътя към дъното.

грешка, вече копат усилено надолу

"нещо си там съкс!" "що съкс, бе? ползвам го и става.." "аме не го ползвам ама съкс" това не е виц. виц е това: Разликата между Макаджия и Андроидче? И двете са кон с капаци, но този с андроида е по-беден.

Мда, Стив Возниак, бедняка от Епъл и той горкия говори повече позитивно за андроид отколкото за последните айфони. Ама той щот беден андроид. Мхм. То сигурно щото ти си по-голям разбирач от него и сам си направил даже компютър. Измислил си му и платките и т.н.

макаджията е по-големия балък, щото е платил за нещо, което е безплатно. Ама нема страшно, требе им земаме парите на богатите абдали.

Не искам да те стресирам, но няма нищо безплатно в Android. Просто за Гугъл ти не си клиента, а си стоката. С iOS, имаш поне 3 версии напред можеш да обновяваш. За справка - iPhone 3GS идваше с iOS 3, но може да се обнови до iOS6. Да, телефонът не поддържа всичко, което поддържат по-новите модели, но поддържа не малко. За сравнение, при Android не е точно така - к'вото получиш с телефона, това е. Евентуално, разчитаме на последните модели (дошли с 4.0) да поддържат и по-новите версии на Android ... предстои да се разбере.

Unable to assess... Спрях с ползването на IE и изобщо Windows още през 2004-та. До 2008-ма бях на Debian с iceweasel. От 2008-ма съм на MacOS и едва ли някога ще се върна на Windows. Не мразя Windows, нито IE - хората, които ги мразят все още ги ползват. Само съжалявам хората, дето все още ползват Windows. Но както се казва - в страната на слепите едноокият е цар.

И ние те съжаляваме за MacOS.

То и Ferrari не е готина кола , много е шумна . Съжалявам ги , балъци ...

За съжаление 99% от хората, които нареждат IE са папагали и повтарят наизуст, това което някой друг ламер и казал. От IE9 нагоре браузърът отбелязва много подобрения и откъм съпорт на последните уеб стандарти, и откъм производителност. Последните версии са в пъти по бързи от FF например и почти настигат Chrome. За съжаление повечето неендерталци си нямам и идея за какво иде реч и си повтварят заучените през 10на години фрази - "Щом е MS, значи е зле". Смешници!

-1 Като web dev най мразим IE. Нека ни е зле на нас неандерталците като си ползваме хром и лисицата. .

интересно, какъв веб дев си, след като слагаш куция и фф на един кантар. нищо чудно, че говориш глупости.

Това уеб дев е много смешна професия :) Ти си девелъпър колкото селския фелшер е мозъчен хирург !

3евзек

Аз си спомням нещо елементарно от преди няколко години, вярно с предшна версия. Имах си страничка в UTF-8 и формичка в нея, в която се попълваха полета пак уж в UTF-8. Само че милият IE ги изпращаше към сървъра като cp1252 или нещо подобно, в резултат всичко различно от латиница ставаше на салата. Идва по-интересното. Решенията бяха две. Едното по-прозаично - друг браузър. Другото по-невероятно, затова ще му отдела повече описание. Отивам в менюто на ИЕ там където се избира енкодинг и гледам UTF-8. Събмитвам формата и... cp1252. Зареждам отново, пак отивам в менюто на ИЕ за енкодинг, като този път не се доверявам на избраното и като контролен изстрел в главата го избирам пак него за по-сигурно. О, чудо! Заявката заминава в UTF-8... WTF?

Айде хора които нищо не разбират и даже не могат да правят разлика между бавен и бърз браузър да не се изказват по форумите.

Мдаа, когато нямаш добри разработчици за браузъра си трябва да намериш добри създатели на клипове, да компенсират некадърността на първите... Влака замина....

Така е... прав си. Влака замина и IE му казва в каква посока :) Карай, и ти ще разбереш някой ден...

Всички бизнес портали гарантират само ИЕ съвместимост. Весела Коледа на всички!

да де ..ама това преди 15 години, нещо май живееш в друго време :) Да не говорим, че има и сайтове вече, които не поддържат Експлорер :)))

А представяш ли си що глупости и нагласации от храброст са сътворили и що време са потрошили бизнес порталите за да я докарат тая съвместимост?

Ще се учудите колко много хора ползват IE все още...

Старо ...

MS освен за смях, за друго не стават с това клипче. Нима всеки който се е сблъсквал с ИЕ и е останал недоволен от вирусите които му носи, забиванията и т.н. нон стоп пише срещу него? Има далеч по-лесни и масови начини - просто спираш да го ползваш. Ся излиза, че заради 1% малоумници дет плюят без да спират, останалите 99% които са се отказали от ИЕ ги изкарват същите.

Шемет, ти разлика между Windows и Microsoft правиш ли?

Понеже много дупки в сигурноста не идват от вградения браузър IE, ли? Понеже ИЕ от десетилетие е станал нарицателен на портал през които вирусите влизат в операционната система ли? А оправиха ли онова дет кат ти забие браузъра и ти забива цялата система ? И какво за разликата между МС и тяхната ОС ? Едните правят ОС-а и ИЕ, и същите правят такива малоумни клипчета. И ?

IE използвам единствено в началото на инсталацията на уин: за да си изтегля с него настоящия браузер :П И да е станал добър, няма как да забележа - по-добър за мен не ми трябва.

Не ползвам IE отдавана (откак минах на Google Chrome). Сега и добър да е: няма да забележа! :)

може пък наистина ноив IE да е по-добър? Т.е. да тегли Хром с 0.5 секунди по-бързо? Струва си да си с новата версия !

Вчера си купих надстройка до Windows 8 от сайта на Microsoft за 60 лв. Като заклет фен на Windows 7 бях много скептичен към новия интерфейс, но се оказа, че е много удобен за работа. Пробвах и Internet Explorer 10. Въпреки, че предпочитам Firefox не мога да не отбележа факта, че засега IE10 се държи доста добре с визуализирането на страници и мултимедия.

Kato ne osobenno golqm fen na MS moga da otbeleja samo lipsata na logika v slednoto izrechenie : "Като заклет фен на Windows 7 бях много скептичен към новия интерфейс,"?!?!? bozata si e boza i 10 i 11 da stane se taq.

Малоумен ли си? Само това ме интересува..

lol... IE still SUCKS. Евтини маркетингови трикове. Имал кариоки бар, ГОЛЯМ ПРАЗ !

Ти така и не схвана рекламата, нали ?