Коментари - Sony представи супер тънък таблет | IT.dir.bg
назад

Sony представи супер тънък таблет

Sony Mobile обяви на сайта си новия 10,1-инчов таблет Xperia Tablet Z. Устройството се отличава с ултра тънък корпус – само 6,9 мм, докато iPad от четвърто поколение е дебел 9,4 мм, Samsung Galaxy Tab 10.1 - 8,6 мм, а Toshiba Excite 10 LE - 7,7 мм.

Обратно в новината

Коментари - Sony представи супер тънък таблет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващата стъпка - напълно 2D-таблет с истинско 3D-изображение без очила! :)

за тъй кат гледам май е излагацията вминрисана огризка вече ама карай ю...зомбита е имало винаги и ще има....

Тези пък и те... Нищо, нека се пробват пак, че предишният таблет е голяма излагация...

не знам защо мислиш, че е излагация. аз имам първият таблет на сони S. купих го преди година. внимателно изпирах между сони, тошиба регза, ипад 3 (точно беше излязал) и икония таб. мога да ти избера преимуществата на сони пред изброените: различен дизайн (интересен) SD карта (аз имам две 32 ГБ с всичкото съдържание кото ми трябва) USB порт ако все пак ти потрябва. не загрява при инензивно ползване. playstation игри (пова не го ползвам) + дигиталното съдържани на сони (преди година беше само на техните таблети сега го има за всички, където живея свалянето на пиратски филми и музика е сериозно престъпление та сони ънлимитед ти дава много опции на добра цена) единствения минус беше зарядното, но това е коригирано в новите модели. екрана е страхотен. батерията казват че е малка, но нам мен ми се струва ок.

> внимателно изпирах между сони, тошиба регза, ипад 3 (точно беше излязал) и икония таб Направо си го представих като на живо ... един леген ... и ти внимателно переш ли переш.

Ами ти значи толкова и разбираш. Само човек който е на вие с техниката избира марката Сони, като си мисли, че е голяма работа :) Плейстейшън глупостите не може да стъпят и на малкия пръст на Апстор и Гугъл Плей, които съдържат в пъти повече приложения. Да не говорим, че хардуерните характеристики на Сони са пълна скръб в сравнение със Самсунг.

Четейки междуредовете прочетох: Сони представи супер тънък таблет който ще компенсират със супер дебела цена. Сони не са лидер в тези джаджи и ако не го осъзнаят спирайки да мислят потребителя за овца няма да пробият със супер надутите си цени на посредствени телефони и таблети.

Сони са - Sony Vayo, Sony Walkman, Sony Ericsson, Сони са в света на компютрите и телефоните много преди Samsung, HTC i tn

Sony бяха...

samsung е истината и пътя...

за разлика от евтините бози на Стивито...)))) само тия крадци да не са патентовали "тънък" таблет че глей тогаз...))))

ARMоманията продължава. Поредната андроидска боза.

Само не разбрах къде видя АРМ? Щото е с Qualcomm чипсет... Ама айде, щом си рекъл, от утре Сони-тата късат договора с Qualcomm и си купуват едно IP от АРМ

Ама пък и ти си един разбирач...ама повърхностен!!! Явно човекът ти говори за архитектура ARM, каквито са и процесорите/чипсети на Qualcomm. Ама зор да се заядеш... поне знай за какво пишеш...

И какво и има на ARM архитектурата, че не ми стана ясно? То май и M$ пуснаха таблет с ARM процесор, и ако не се лъжа Apple изплозва ARM модифицирани процесори.

... и сега като се почна: На кого му е по-дебел ...

Накрая обаче ще победи най-натопорчения. Хахаха / ROLF