Коментари - Facebook правел хората нещастни | IT.dir.bg
назад

Facebook правел хората нещастни

Facebook предизвиква ревност и неудовлетворение, установиха германски учени, анализирали как социалната мрежа се отразява на чувствата, съобщи в. "Локал", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Facebook правел хората нещастни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е не Фейсбук, а завистта, ревността и личната неудовлетвореност правят някого нещастен. Това са са тежки и паразитни чувства, които тровят и мъчат хората. Дали във фейса, на улицата, на работното място и т.н. е все едно.

По-скоро прави идиотите нещастни. Хората - едва ли!

Няма начин, да сте доволни от някой, нещо или от живота като цяло ако първо не сте доволен от себе си :)

Facebook е за социално безпомощни хора

Аз па се чуствам зле като ги гледам колко са одъртели наборите. Нема завист, само страх ме фаща!

За хора, които нямат личен живот. А той е навън. Не е в интернет.

а добър ден , бабо Пено !

"потребители на Facebook са казали, че се чувстват по-лошо, след като са били в мрежата" - ВЯРНО Е ТОВА! Ама вярното се чете в контекста, в логиката, в извода! Занич има хора дето оттам (ФБ) не излазят. За тях това е Мрежата. техния Итернет започва и свършва там. Мое средно голямо проучване показва, че голям процент от постоянното присъствие във ФБ са келеши, женски и главочи! Все хора с недоразвита психика, емоционална страна и интелект. Да, има и мозъци, творци, учени, други - но те заедно не минават 0.1% в най-добрите смятания. ФБ, а и не само тази мрежа, е очевидно свърталище на олигофрени. Та какво се прави там, какво се научава, какво се вижда, чува или ... ?? Уникално измислено за сборище на тъпаците А те си изнасят данните, че покрай тех и на други хора ей така - свободно и лекомислено. Шитаци!

Това ми напомня на вица където нещастен човечец се оплаква на доктора, че комшията се хвалел че го прави по 10 пъти на ден а той не можел. "Ееееее, па хвали се и ти, какво ти пречи" му отвърнал доктора.

Извод: Facebook не е за зависливи нещастни душици. Сега разбирам защо в България не се харесва особено.

По голяма глупост от Фейсбук няма.

Абсолютно си прав. Той е направен да го консумират глупаци (те са мнозинство) и затова носи ячки приходи на създателите си, спонсори и прочие тарикати.