Коментари - Кои Facebook приятели искат да правят секс с вас | IT.dir.bg
назад

Кои Facebook приятели искат да правят секс с вас

Ново Facebook приложение показва кои приятели от социалната мрежа искат да правят секс за една нощ с вас, пише в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Кои Facebook приятели искат да правят секс с вас | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее много бързаш, това е запазено за следващата версия:-)

Секс е много общо. Трябва да има и опция, с която да разбира на какъв секс е готова жената..... орален, анален...банален...

Няма какво да се чудите. Нищо ново под слънцето! Още далече преди появата на интернет, през 80 години на миналия век, франсетата си направиха компютърна мрежа MINITEL за Франция. За всеобщ шок буквално веднага се развихри масова проституция по Минител. Жени които по-принцип си имат друга работа ама що пък да не си докарат някой друг франк... Та от там дойде рефрена "ей туа, стар дьо минител...але оп-ла.." от една доста популярна песен ако си я спомняте :-) :-) :-) Много е закъснял фейсбука.

порнография

Правителството на Република България проявява нездрав интерес към приложението! Искат да ни предупреждават, преди да ни таковат! :-)

Поредната простотия....

Плющанье му е майката, батка-а-а ...

"датърсиш в интернет полови контакти-еднодневки не е най-добрата атестация за когото и да било, особено за представителките на нежния пол." АЗ ПЪК ТОЧНО ТЯХ ТЪРСЯЯЯЯЯЯ!

Тъкмо се чудех как да освежа сексуалния ни живот с жената. Сега вече знам, с репликата"Имаш ли готовност за осъществяване на сексуална връзка?".

Бе не го искам това приложение! Само да ми досажда Адриана Лима..!

Ние такива сайтове си имаме много преди фейс-а.

...бях младо момче, този вид общуване ми беше любимият. Само че тогава нямаше Фейсбук, затова играехме на шише.И всичко си беше онлайн. От 5-6 мадами в компанията поне една ако не отмъкнеш в квартирата...

Абе не знам дали ще има натаковани, но набити ще има доста покрай тази нова услуга :)

Може да има първо набити, после натаковани. :-)

Аз това бих направил :-)

"..показва вашите приятели от противоположния пол.."... Ми ако си гей, бре?! ЧУВСТВАМ СЕ ДИСКРИМИНИРАН!!!

Е време беше фейсбук да стигне до дъното на помийната яма.

Прекалено насериозно вземате нещата

Защо да не е сериозен проблема според теб? Има си достатъчно сайтове за възрастни, докато във ФБ голяма част от аудиторията са деца. Представи си, че имаш пъпчив пубер у дома, в чийто профил има 10-20 оферти за неангажиращ секс от непознати чичковци. Чудно, а ? Има си социални мрежи за възрастни, които в самото си начало са били насочени към тази целева група, докато ФБ в момента се изражда в такава и въвлича потребителите в нови филми. Единственото хубаво нещо в тази ситуация е факата, че с тази стъпка ФБ ускоряват своя край. На някой не им се вярва това, но нека почакат 1-2 години и пак ще си говорим. Никога не съм имал собствен профил там, но в началото много се радвах на идеята хора от цял свят бързо и лесно да споделят различни неща, но после всичко се опорочи до "копче Down to Bang"...

Те това е минахме си на думата - директно онлайн оферта за е*ане. Защо младите да губят време в комуникация, направо си правят един генг бенг.

Бе аз ли съм тъп или фейсбука ми е различен ? Погледнах да видя , рових, рових, зададох търсене, ама такова прилежение не се намери !?

на гейовете автоматично не им излиза в търсачката

:-))))))

гей-гей, ама нали знаеш от опит, че е+ан нещастен няма ;) Така, че съм си добре с липсата на това невидимо "приложение". А при теб как е :)

Не искам да те обидя,но сигурно си тъп на иситна. Самият факт че имаш ФБ ,убедително говори за това. Аз не мога да се начудя на едно?! Всеки крие пароли,внимава с кой и какво говори в реалния живот.Демек си пази инфото за себе си.А същият тоя се изтъпанчва във ФБ .Снимки си накачил.А от тях става ясно кои са приятелите му,и какво харесват да правят. Къде ходят ,какво каресват да слушат и т.н.т. Може би не се изказах много ясно ,ама още съм сънен.Обаче се надявам да схванеш идеята.

Това показва за пореден път ,че ФБ-ка е насочен предимно към 12 год.След една възраст си ги питам направо...няма да си губим времето в маневри и празни приказки :)

Това не е ли същото да пратиш едно запитване към представителките на срещуположния пол. Така поне е по-сигурно, защото при 'анонимния' начин дори и да има желание, на практика може и да се о(т)каже друго, като опре яйцето до дупката ;)

Само да не се окаже, че има един приятел! който иска да прави секс с теб и той е от твоя пол :)

както навремето казах, вселената и човешката глупост са безгранични.

Но за първото не си много сигурен, нали? :)

Първото не е много сигурно :)