Коментари - Nokia Lumia 820 вече и в България | IT.dir.bg
назад

Nokia Lumia 820 вече и в България

Новият смартфон на Nokia - моделът Lumia 820, ще дебютира в търговската мрежа на Vivacom от началото на следващата седмица, съобщиха от телекома.

Обратно в новината

Коментари - Nokia Lumia 820 вече и в България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За колко пари ще намериш нов iPhone 5? Aко е под 600 , евала!

Е, и?

Той този телефон повече от 2 месеца се продава в България при това не кодиран на цена 847 лева. Vivacom ще го кодират и ще го пуснат на промоция за 1000 и повече лева.

Как така никои не плюе по ябълката. Напоследък няма значение каква е новината за телефони все някой ще наплюе ифоня. :)

Еми, придържаме се към "За мъртвите или добро или нищо!" Apple демонстират все по-малка жизненост, какво да се занимаваме с тях?

Началото на края на недоразумението Самсунг. Сега в София, скоро в други градове.

Мечтай си, мечтай... Нокия, ако не пуснат телефон с Android никога няма да ме спечелят отново за техен клиент... И не само аз съм така. След като се оакаха здраво с последните телефони със Symbian на бизнеса му писна и премина към Android и iPhone. На никой на корпоративно ниво вече не му дреме за Нокия. Както се казва, изпуснаха влака...

Доста си объркан. Имайки предвид синхронизацията на WP8 с емайли , както и MS офис пакета , който всеки бизнес ползва , точно за бизнес този телефон е най-подходящ. Не го сравнявай със Симбиан защото няма нищо общо

уинбоза в джоба ми? никога ...

За съжаление има много боза в главата ти!

Главата си е моя и мога да си наливам в нея каквото искам. Факт е, че DOS базирана ОС генетично грешено зачената няма да ми влезе в джоба, точка.

това е знамето от мачтата на потъналия кораб Нокиа - флагмана на менажерията !

новините за какви ли не нови телефони почнаха да ми идват малко в повече. и кво им е новото, все същите бози като предишните.