Коментари - HTML5 уязвимост пълни диска с ненужна информация | IT.dir.bg
назад

HTML5 уязвимост пълни диска с ненужна информация

Бивш разработчик на Facebook алармира за опасна уязвимост в HTML5, която застрашава потребителите на браузъри, поддържащи уеб стандарта.

Обратно в новината

Коментари - HTML5 уязвимост пълни диска с ненужна информация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом поне един браузър се справя, то значи проблемът е в останалите браузъри, а не в HTML5!!!

CCleaner чисти бързо и ефикасно. Върши добра работа... засега :)

Набуталите до тук 3 минуса са като в оня виц за Иванчо и отговорът му на въпроса кое е най-хубавото нещо на този свят? Отговорът бил - Секса! За този си отговор бил наказан и заставен да си извади поуки от директора. И той ги направил - Или даскалицата не е опитвала това, за да не се съгласи с твърдението му или е пробвала, ама някак си "накриво" и затова не и е харесало. Та така и тези с минусите - или не познават програмата или цъкат next-бутона досато не се затвори и последния прозорец.

Едно време подобни експерти тръбяха за подобен проблем с много сайтове. Записвали данни по дисковете на потребителите - за cookies идеше реч. Сега се опитай да осмислиш минусите - и да знаеш един имате и от мен.

Малко рано пенсионираха Flash. Ще трябват поне още 5 години преди HTML5 да се пребори с него. На много не им се искаше хегемонията на Adobe да продължи и рекламата, която направиха за html-a изигра лоша шега на доста разработчици...

И без HML5 съм си напълнил диска на 90% с ненужни неща...

Викаш реклама на Файърфокс >?

Викам или не - фактите са си факти! Пробвай ако не вярваш... Това, че човекът си е продал ноу-хауто на Firefox преди да го разгласи публично, е само в плюс и на него (финансов), и на файъра (рекламен).

Важното е, че се е сетил. Браво на човека.