Коментари - Yahoo! и Apple засилват сътрудничеството си | IT.dir.bg
назад

Yahoo! и Apple засилват сътрудничеството си

Yahoo! и Apple обсъждат засилване на сътрудничеството по отношение на смартфоните iPhone и таблетите iPad, пише "The Wall Street Journal", позовавайки се на информирани източници.

Обратно в новината

Коментари - Yahoo! и Apple засилват сътрудничеството си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли ще излезе от сътудничеството между две залязващи фирми?

кенеф естествено...ама и той ще е изящно алуминиево клекало

Все пак въпросът беше за "две залязващи компании", не за корейски тоалетни с функция да ти следи лайното докато пада.

и двете фирми съм ги отебал. дреме ми какви общи работи творят некви лузъри.

Силен си, много. Yahoo и Apple са лузъри ... Нищо, че Apple правят повече пари от следващите 5 най-големи компании взети заедно ... или т'ва е щото всичките им клиенти са лузъри. Явно ти си нек'ъв мега елитарен тип, извинявай че ти пречим на хай-тек съществуванието ти и безкрайния креативизъм, който струи оттеб. В то'о ред на мисли, не знам що така, ама на събитията, които Google организира, 99% от презентиращите са с MacBook Pro ... както са и повечето служители на Google ... тия бесни лузъри ...

Аз пък си направих труда да прегледам почти всички презентации и семинари на Гугъл в youtube и не видях никой да ползва MacBook.

на убунту са.

Закривай!

Новата директорка на Яху действа съвсем предвидимо, точно като по учебник. Което, пък, значи, язък за голямата и заплата. Първо, затвори хората в офисите, което веднага убива всякаква креативност, а после влиза в стратегическо сътрудничество с фирма, която току прехвърли апогея си. За да се конкурират с Гугъл им трябва КРЕАТИВНОСТ, нестандартни подходи, нови услуги и изделия. Тя не създава педпоставки за нито едно от тези неща. Запазване и развиване на корпоративното знание също не се предвижда. Гугъл вече е обрал талантите в областта, за Яху остават само втора цедка специалисти, които, на всичкото отгоре, им отнеха привилегията да работят от вкъщи. Пълна скръб, без нещо ново на пазара, тази компания ще си отмре неусетно.

не че не съм съгласен с теб, съгласен съм, ама тия специалисти на яху в къщи работеха само че по други, "по-така" проекти. просто им е време да минат в историята.

Тя и "Газпром' прехвърли апогея си . но слуховете за залеза и са силно преувеличени . Аман от разбирачи тук или да ги наречем с истинското им име - смехурковци. Със сигурност всеки от тях не смее и да мечтае да работи за Yahoo или Apple . ама си дрънкат глупости...

тя новата директорка си е предвидима още катоя видиш ...та има да чаакат Яхуту нещо друго...))))