Коментари - FB спира рекламата на страници с фалшиви новини | IT.dir.bg
назад

FB спира рекламата на страници с фалшиви новини

Facebook ще забрани рекламата на страници в социалната мрежа, която редовно препраща към фалшиви новини.

Обратно в новината

Коментари - FB спира рекламата на страници с фалшиви новини | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направих си ФБ, ползвах го изв. време, и изведнъж изненадаааа- нерегламентирано тайно влизане в профила от Разлог! 5 Мин. Чудене и команда за окончателно и безвъзвратно изтриване на профила завинаги! И ... познайте? Пак греда - отказ на изтриване с настоящата парола. Смяна на паролата и моментално нова команда за изтриване. Е, тогава стана! На това ли му викат хакване на ФБ?

Един дядка Сорос ви разтреперва като пилци. Сорос, та Сирос, вие верно ли вярвате в тая измишльотина? Щом Сорос ви е проблема, значи много сте го закъсали. Проблемът се казва Паврус, щото още му ядете попарата, ама като сте прости как да го разберете. Между другото, плащам еднопосочно билети за Москва за тези, които искат да емигрират или имигрират, както и да се казва :). Ако има желаещи пишете, имам достатъчно средства да изпратя в рая една дузина другари. Пушете ми, пал ви казвам поемам билетите, там ще се оправите, работа има и то много добре платена. И от там може да пишете също, ако не знаете де :)

че то има ли нещо във фейсбоклука дето да не е фалшиво???

Има - ентусиазма на малоумните му потребители :D

в бъдеще примката около врата на Путин ще се затяга все повече и повече. А вратът му не е дебел колкото сметките му в долари. Горкото бедно малко императорченце.

Ако щете и брадите да си оплюете такивата като теб на Путин можете само да му духате супата.

Къде си, ромлянче? Скоро грантовете ще секнат, явно вече усещаш. А, като пламне гражданската война във ФАЩ, хепен ще го закъсате.

Полето за изява на путинската простащина се стеснява все повече! То и без това освен самите тролове много малко хора с нисък коефициент на интелигентност се връзват на невероятните глупости които пишат путопростаците!

Къде си, ве, стеснител?! Май нямаш и елементарна представа как работи интернет, а? Боклуци налагащи цензура винаги е имало и винаги ще има. Но, винаги ще са догонващи и никога няма да постигнат долните си цели.

ми земи да обясниш на сички като знаеш толкова как работи интернетя... само че "как" е по-малкия въпрос, по-големия е "защо" ама то не е за секи дето знае как да разбере и защо...

Това вече е началото на изграждането на нов строй. Новините ще бъдат одобрявани от "НЯКОЙ" и ще се изпращат към масите.

от министерството на истината

Страниците с фалшивите новини спират рекламата на ФБ.

loyola

Това не му ли се вика цензура? И у нас има един Пеевски, дето определя какви новини ще вървят по ТВ, ама от това не се чувстваме по-информирани.

Пеевски може да е само параван.

Човекът на греха и погибелта, който е роб на плътксите страсти, търси начин да пороби и свбодните хора. Под предлог че ще се бори с тероризма , който създава за тази цел, искда да премахне свободата в обществото. Под предлог че ще се бори с фалшивите новини, иска да премахне свободата в медиите. Човекът на греха не иска да позволи на свободните хора да живят според вечният Небесен морален стандарт и в хармония с Божията воля. Сатана беше свбоден ангел, който беше създаден с право на свободен избор за да носи Божията светлина във вселената. Но сърцето му се надигна заради хубостта Му и мислите му се развратиха заради мъдростта му. Гордостта и желанието за власт го правалиха и унищожиха любовта в неговото сърце. От свободен ангел стана роб на греха. Гордоста е сигурен предвестник на падение. Но в действителност няма никакъв смисъл човек да се гордее с нещо, защото всичко сме получили даром от Бога. Бог ни е създал, Бог ни поддържа духовно живи чрез своето могъщо слово и физически живи чрез благата, които е създал в този свят. Защото Бог толкова вълзлюби света, ни спасява като пожертва най-скъпото на сърцето си, Своят Единороден син. Който стана доброволна жертва за нашето изкупление за да изкупи старите грехове на света и да ни посочи тясната пътека на освещението и спасението. Кайто се хвали с Господа да се хвали.

Интересно ми е как разбират, че са фалшиви новини?

Лесно - ако не им изнасят, значи са фалшиви новини :D Ако им изнасят, значи са истински. Дори, когато нямат нищо общо с реалността.

Това е добра новина, че ми писна от разни брадви, секири и тем подобни лъжливи сайтчета но се пита ако случайно пък напишат истината, а някой няма интерес да се публикува какво правим или кой ще контролира комтрольора.

Идеята е контрольорите да не бъдат контролирани в "добрият" случай, а в "лошият" те да контролират себе си.

Лелейй..всичкия пеевско-руски 'медиен' боклук отече в канализацията. Пикове,близове,брадви,секири,кросс,мросс - на бунището.

Само да припомня, че цветан василев дотича при господарите си във ФАЩ, не отиде в Москва. Някой ден и пеевски там ще отиде, точно както всякакви родоотстъпници и продажници вече направиха. Единственото, което свързва всичките тия с Русия е, че са им купили билети с прекачване в Москва, за да хвърлят прах в очите на тъпоумниците. Чудесен пример за схемите на западните ни "партньори" е схемата с Лукойл Нефтохим Бургас. Оказа се, че нефтохима е собственост е на руска компания, която обаче е 77% собственост на ING Group, Холандия чрез руското им подразделение ИНГ банк Евразия. Аз ли се бъркам нещо, или май се оказа, че в крайна сметка холандците ни ебават. Колкото и да се напъвате, истината рано или късно излиза наяве.

В новата версия на "масонската конспирация" се разширява обхватът и евреите са виновни за аварията в Чернобил, разпадането на Съветския съюз през 1991 г. и атентатите от 11 септември. Предполага се, че това е поредният опит да се съживи популярността на "Протоколите на ционските мъдреци", създадени от царските тайни служби през XIX век и повишаване на новата вълна от антисемитизъм в Русия.

ЕДНА ОТ СТРАНИЦИТЕ В ЖИВОТА НА ХЕНРИ ФОРД ЗА КОИТО НЕ СЕ ПИШЕ В САЩ Е ЧЕ ТОЙ Е БИЛ ПРИТЕЖАТЕЛ НА "Тhe Dearborn Independent" И ТАМ Е ПОБЛИКУВАЛ "Протоколи на Ционските мъдреци " .... ТА МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ КОГАТО КОНТРОЛИРАШ МЕДИЯ Е ИНТЕРЕСНО КОЙ ЩЕ КОНТРОЛИРА КОНТРОЛЬОРА :)))