Коментари - В швейцарски град ще плащат данъци в биткойни | IT.dir.bg
назад

В швейцарски град ще плащат данъци в биткойни

Кметството на швейцарския град Киасо обяви, че от 2018 година данъците могат да се плащат с биткойни.

Обратно в новината

Коментари - В швейцарски град ще плащат данъци в биткойни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТАТИЯТА КАКТО ВИНАГИ Е ПОГРЕШНА, ДИР НЕМАТ ГРЕШКА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ДЪНЪТ. Нито Русия, нито Китай са забранили биткоина. В Китай миналата седмица беше издадено разпореждане да бъде забранено майнерстването, ама самия биткоин не е забранен. Русия пък да забрани, пази Боже, полвин Русия ползва биткоин! Да не мислите, че в Сибир има ноо банки? Тия разстояния, искът организирани разплащания...и най-лесното и еФтино разплащане е по интернет, сателити, и в реално време.....кой ке чека 3 месеца влака да изпътува Сибир с книжни пари или злато на кюлчета? Същото и за Китай. Цела Африка е лудната по биткоина по същите пречини - озовеш се у саваната, една тайфа лъвове те дебне зад оградата, а ти цъкаш биткоини и си уреждаш бизнеса онлайн през сателити ....

Предлагам виртуални стоки ! Предимства- не остаряват и не се повреждат , съхраняват се без да заемат място , могат да се пренасят по мрежата без такси и ограничения! Винаги с вас , винаги свежи , по красиви от действителноста ! Приемам злато , платина и скъпоценни камъни !

виртуалните стоки да не са като сценарии за помощ по телефона, като за пенционери, носещи пачки към балкона!? защото с това аналогово мозъче трудно ще родиш стока...

Бай булгар се смее на биткойн, а търси евро - дето след 10 години като фалира ЕЦБ, няма да става и за бърсане на гъС...

Тия приказки ги слушаме от 1990. КАто няма еврА, че пазарим рубли.

Ти от 1990 нямаш ни еврА, ни рубли, ни марки...още ли дириш шоколадовите яйца и БМВ-то? Отиваш ли към Европата?

Ма ти продължавай да си лъжеш, не ни пречиш.

Я плашах навремето на хазяйката в натура. Она беше доволна, ако требеше да плащам виртуално, немаше да е доволна.

Добре, че швейцарците не са прости и елементарни като хазяйката ти.

ама нали един биткоин струва повече от 2000$... а тук забраняват еднократно плащане повече от 250 франка... та как точно ще стане плащането ?!? Има ли некви .."стотинки" на биткоина?

Земи се образовай малко, има интернет. Дели се на части и още как, още от създаването си е замислен така.

Един биткойн се дели на до 8 знака след десетичната запетая, т.е. може да платиш 0,00000001 биткойна, което се нарича сатоши, на на името на изобретателя на биткойн, или поне неговия псевдоним, понеже не е ясно, кой е той реално. Според мен не е обикновен човек, а някой много голям противник на текущата световна финансова система, и под много голям имам предвид, някой, който има какво да губи и не иска да бъде атакуван директно от тази световна финансова мафия.

И криптовалутата си е чиста измама. Крипто или кеш, все тая. Като ги нямаш - лошо.

Мерси за инфото. Лек ден!

Е, вече не струва 2000$. Май днес падна до 1000$.

В момента е $3760.

Тука зор да пишат нищо че за пръв път чуват....

Как си купуваш нещо, дето струва 50ст, след като 1 лев е 100 стотинки? Верно ли нямате чак толкова елементарна обща култура, да направите елементарна връзка с останалите валути?????

А в сапунени мехурчета може ли да плащаме ?

повтаряй си, така тъпунгерите навремето не вярваха в интернета, сега тези компании вече не съществуват. Сега вече всички вярват, че или те има в интернет, или те няма. Та същата работа и с криптовалутите. На един тъпунгер явно и официално приемане на плащане на данъци не му стига, за да проумее, че криптовалутите са пари, както хартийките са, поне за още малко.

Умник, умре коньо, демек валутата. Кой взел кинтите зел, останаха само преебаните камилчета.

Ти си точно персонажът от оня виц: "Кое е по-добре - да си грозен или тъп? Тъп, защото не си личи, докато не си отвориш устата." Въпросът е защо трябваше да си я отваряш?