Коментари - Създадоха изкуствени зъби от стволови клетки | it.dir.bg
назад

Създадоха изкуствени зъби от стволови клетки

Японски учени създадоха изкуствени зъби изцяло от стволови клетки.

Обратно в новината

Коментари - Създадоха изкуствени зъби от стволови клетки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото знам,стволовите клетки се добиват от пъпната връв.Мисля,че вече е практика в света хората да запазват пъпната връв на новороденото,която се съхранява в течен азот или нещо подобно.С една дума хора с пари могат да подсигурат здравето на децата си ,като запазят пъпната им връв.Нямам на идея дали в България се прави нещо по въпроса.

Вече има техники с които могат да се синтезират стволови клетки и от кожа на възрастен човек, така че пъпната връв и азота са просто загуба на пари.

Поздравявам този умен народ. Господ да ги пази.

Блазе им на опитните мишоци - ние хората ще почакаме и ще се мъчим с изкуствени зъби ... Дано скоро това откритие дойде и до хората! Звучи лесно казано, но е в същност най-голямата новина в света на медицината и следващи опити с изкуствени органи ...

Това е нещо, което никога няма да стане. Зъболекарската мафия никога няма да го допусне. Кой ще им плаща сума ти пари, за да му развалят зъбите чрез бормашината.

Те и мафиите на парните машини и пишещите машини е нямало да допуснат много неща ама са в историята.

точно зъболекарите ще дерат кожи за тези услуги :) :)

С помощта на науката, мишките ще започнат да ядат котки! Мяу!!!

Ето това е наистина добро откритие.

Това е огромна стъпка към решаване на много здровословни проблеми в областта на зъболечението. Това нова стъпка на прогрес от страна на НАС -Човеците!!! Явно има още неоткрити технологии, но и на тях им идва времето!!!

Уфф, най-после :-) ... макар, че мен май няма да ме хване изобретението, но пък следващите няма да имат моя проблем :-( Успех! :-)