Коментари - Критиката към марката е лична обида | it.dir.bg
назад

Критиката към марката е лична обида

Хората възприемат като лична обида критиките към любимата им марка, установи проучване на учени от Университета в Илинойс, за което съобщава arstechnica.com.

Обратно в новината

Коментари - Критиката към марката е лична обида | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обикновенно това са ниско интелигентни индиви, които с нищо друго не могат да блеснат, освен с марката на продуктите!

Който се е поддал на маркетинга купува Iphone , а който слага на кантара -хардуер - цена - избира друга марка най-вече с андроид.Всеки притежател на Iphone се хвали че е много хубава изработка което е така , но какъв е смисъла като телефоните са ви постоянно в 100 калъфа и ... , айде лека вечер

Като че ли заради идеологии не е така. Всяко нещо за което си дал "тежката" си дума, че "става" и някой го "освирка"... ела да гледаш :) Марки, диети, отбори, заведения, идеии дори... за всичко става.

Споко! Това се отнася само за малоумните и дебелогъзи хамериканци...

Да бе , нали пък за българи не се отнася ! ? Кажи на някой от приятелите си , че Нокийката му или каквато и да е друга джаджа е по-зле от тази на съседа например , та да видиш тогава какво става .

Нищ чудно, глобализацията и разни други нещица превърнаха хораа, особено младите, в идиоти! Ще започнат и убийства за обида на любимата марка.

ти също си пред убийство на човек, ако човек тръгне да говори против руската 'техника' - т.е. за летящите ковчези или за кошници "Лада" , т.е. най-малко имаш право да се обаждаш особено по този въпрос!

Шейсет и пети, ХАПЧЕТАТА! Пий си хапчетата! Как можа да намесиш Русия в тази новина?!

Мога да се обаждам, защото съм инженер, завършил ВУЗ, на който ти и въздуха не можеш да му дишаш. А колкото за руската техника....хората е трябвало да си опазят държавата и са станали номер едно на военната такава. Сега си развиват и другата и то успешно. А ти ще ми отговориш ние къде сме...ако не си прекалено зает, де!

Ей,ти там 65 ли си какво си - няма значение. Уважавай мнението на хората ако искаш да зачитат твоето !