Коментари - Кой е ”bob” и какво предлага | IT.dir.bg
назад

Кой е ”bob” и какво предлага

Не се учудвайте, ако видите усмихнати младежи в светлосини костюми. 250-те млади хора са участници в най-голямата маркетингова кампания, организирана от "М-Тел" по представянето на новия четвърти бранд на компанията, предаде репортер на БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Кой е ”bob” и какво предлага | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната палячовщина, замислена да провокира покупателското "вдъхновение" на закоравелия консуматор...

Сигурно на втория месец пак трябва да платиш 14.99 за нови минути и ... без месечна такса

тия сините 250 компира от рекламата бяха ужасно прости момчета, по-голямта част от тях; имах неудоволствието да се размина няколко пъти с тях в мола на стамболийски

Стига, това педложение ми звучи интересно, но защо пак се пише за нещо, което не е вярно. Първо за този план в магазините на Мтел си нямат и идея и второ как така "Срещу 14.99 лв. клиентът получава възможността да говори без месечна такса", тогава тези 14.99 за какво са?

Верно ли питаш или просто не умееш да четеш? Месечна такса = 0.00лв. Плащаш "стартов" пакет в който има включени 150минути за 30 дни. След това - плащаш само 0.12лв/минута. Няма друга месечна 14.90 такса.

Това са го кръстили явно боб, щото след него ще се разнася някаква смръдня. То е по-добре ментелци да си кръстят всичките продукти боб1, боб2 и т.н. :-)

В знак на благодарност към невероятните нови предложения мисля да преместя скоро три телефона към друг оператор. Кой новоизлюпен PR кретен ги измисля тези услуги. Овце се намират по рядко вече МенТел.

Предполагам някой австрийски кретен.. BOB има и в Австрия - виж им страницата, сравни услугите..

Точно толкова ще изгубят и от мен!!!!! а за 1125 лв. фактури ще изчакат поне 12 месеца да им давам по малко -по малко! супер не коректна фирма

От сайта на БОБ: Цена на СТАРТОВ пакет:14,90 лв. Месечна такса 0 лв.

Да! И било без договор и такси! Заблуда отново.

И къде видя договора и месечната такса тук ? Стартов пакет означава , цена на сим картата + определен брой минути . Т.е. тези 150 минути и 150 смс излизат по 5 стотинки . Какво не разбра ?

"bob" е нещо като "fasul", а предложението му е, хм... миризливо!

Това е обидно! Те разчитат не на нова и добра услуга, а не 5 милиона за реклама.

"Срещу 14.99 лв. клиентът получава възможността да говори без месечна такса" - Нищо не разбрах от тази ПР статия. :-D :-) Плащаш 15 лв месечна такса и нямаш месечна такса?!? Или Плащаш 15 лв и говориш 150 минути, после пак си допълваш и пак говориш...но това не е ли като Прима?!?

15 лв ти е стартовия пакет, иначе няма месечна такса. Ако говориш 5 мин, плащаш 60 стотинки на месец.. Ако говориш час - 7.20. Ако не беше толкова дървен интернет-а им..

и всички фактури ще почват от 1000 минути нагоре

"BOB" съдържа бонус от 150 минути и 150 sms-а. След използването им се заплащат по 12 ст/мин. Значи аз заплащам 15 лева за "бонус" от 150 минути, т.е. заплащам 10ст/мин, а след 150-те минути плащам вече по 12 ст/мин! Аз ли бъркам някъде и къде е разликата от Прима, където поне няма възможност да ми набухат "случайно", "непреднамерено" и "поради технически проблем" хиляди неизговорени от мен минути?!? То не че MenTel не нулират и примите, но поне спират като ги опоскат, докато милия БОБ ще ми разкатаe сметката безгранично :-D

Според това, което е написано имаш месечна такса 0 лв. Значи нямаш. Имаш 150 безплатни минути. След тези 150 минути ти таксуват минутата по 12 стотинки. Бас държа, че тука ще има уловка, ще има скрити неща. Аз ако съм на този план няма нищо да плащам на месец

Това е услуга за баба гицка от село горно уйно. Интернета е 50 ст/мб. И няма начин да стане на по-разумна цена. Тези в кой век живеят ?!?!

Баба ти Гицка умря !

Бре то останаха ли наивници да се бутат в Ментел?!?!

Няма лошо, ама като гледам тия сини балони и дрехи си спомням за седесарските митинги, оглавявани от оня мавър и гаражната и как той ревеше за демокрация. Направо ми прилошава, като се сетя...

Ого, не се бутай в 21 век, стой си на бюрото и чакай да те потърсят по "петолъчката"!

Това с нашите пари ли се прави? С парите които им плаща най-бедната нация в Европа ли?

ха ха ..въртят сучат и паск същите лайна на същата цена предлагат...както рече този преди мен все ще се намери будала да се върже...да гризва бобец и попръцква от безсилие....

МентЕл... и безплатна услуга да пуснат, будала дали ще се намери?