Коментари - 30 години от основаването на Amazon. Какво ще донесе следващото десетилетие за гиганта? | IT.dir.bg
назад

30 години от основаването на Amazon. Какво ще донесе следващото десетилетие за гиганта?

Бъдещият успех на Amazon ще зависи от напредъка в AI, силата на регулаторите и темповете на електронната търговия

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - 30 години от основаването на Amazon. Какво ще донесе следващото десетилетие за гиганта? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от 15 години го ползвам в Германия - много съм доволен. преди ползвах Ебей но там се навъдиха много фейк търговци. Китайски боклуци не ползвам. Само неща които са с Прайм и ако нещо не ми хареса как изглежда дори го връщам до 14 дена и ми връщат парите без да се обяснявам какво не ми е харесало.

и айфон ползваш, носиш брада, която ти я стрижат араби за 50 лв., имаш фирмени ваучери за такси , извън работа не си махаш канапа с бележката от врата , ходиш на театър и на другия ден обсъждаш как си бил на театър ,жена ти също е от село като теб. познах ли ?

.. в обедната пиеш кафе за 3 лв и говориш за инвестиции и новия СЯЛ сървър на висок глас

Кой унищожи ЦентОС?

Дюкян на кюше. Амазон нищо не произвеждат и нямат реална капитализация. Всичките им стоки са на КОНСИГНАЦИЯ. И това не е магазин а ЧАРШАФ ПАЗАР. Бях написал отрицателен отзив за купен продукт от мен а след няколко месеца Амазон го изтри и ми прати любезен имейл, че отрицателният мой отзив пречел на тяхната търговия. Гаранция Франция в Амазон. Ако не успееш да върнеш китайския боклук, ако изобщо продавача го приема обратно, в 30 дневен срок, после щастливо можеш да го хвърлиш в кофата за боклук. Първо Амазон да се научат да строят складове. Пътувам много в различни щати и особенно на пролет, когато са бурите, единственно складовете на Амазон приличат на гигантска купчина от боклук: милиарди изделия под гигантска тенекиена конструкция. При първият по-силен вятър политат тенекии от обшивката. При буря всичко е тотален боклук и трябва с месеци да се изгребва с фадроми. Точно както в апокалиптичните филми.

Добре че ги разбираш нещата ей! Я кажи коя е компанията, която създаде и каква ти е печалбата за миналата година за да преценим колко меродавно е мнението ти :)

не смятам за меродавна идеята, че трябва да имаш нещо за да критикуваш дадена компания. на същата твоя логика, за да приемем мнението ти за меродавно, спрямо това на Хаха мисля че трябва да започнеш коментара си с автобиография, данъчна декларация, банкови извлечения, справка в търговския регистър ... нали разбираш за да сме сигурни, че мнението ти не е просто мнение на някой окъсан бездомник от пейка до библиотеката. Че кой си ти дет нямаш и 5 стотинки в джоба, че да критикуваш Хаха?

Винаги ми е много странно когато някой каже от рода на "Амазон нищо не произвеждат ..." и в следващият момент се оказва, че е техен клиент. Ти явно плащаш за продукта им и дори не знаеш какво купуваш ... Не ти харесва как работи компанията (няма лошо, имаш си своите причини за това, нямам намерение да споря с теб и да защитавам Амазон, да кажем че си абсолютно прав за всичко което казваш) и в същото време гласуваш с парите си те да продължават да съществуват.

Надежно в поста ти видяхме мечтата на некафърния хейтър.