5 дестинации, които да посетим на Марс (снимки)

Нашите правнуци могат да карат ски по пистите на Южния или Северния полюс на Марс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък в 3 -татадестинация, правят страхотни спагети!

Грешиш, данъкоплатеца не е богат а принтерите печатат на макс. Мъск продава мечти, а Наса ги осребрява с чек

НАСА не дава и една стинка за развитието на Старшип. В същото време Роскомикс получава милиарди от Руслямска държава за развитие на някаква ракета с която евентуално да пратят сонда около Луната. Рубите се печатат още по-лесно от принтерите, даже направо си има фабрика за тоалетна хартия.

една единствена причина за някой да ходи там? за наса? за кой има смисъл? данъкоплатецът на америка е богат за да си плати безсмилслена мисия за трилиои пари хвърлени на вятъра. какво като отидат хора ? защо трябва да ходят ? какво ако открият камък, оплискан с вода преди 2 милиарда години ? кому е от полза това ?

А какъв е смисълът да се ходи до МКС? За Роскомикс? Парите не са хвърлени на вятъра. На вятъра баща ти си е хвърлил семето в майка ти. Тези пари отиват в данъкопладците и вразвитието на технологии, които и такива като тебе ползват. и защо да не ходят хора? Защо трябва да не ходят? Защо Гагарин е летял и какво като е летял? Кому е било от полза това? Целта на хората да отидат на Марс е да се проправи път. Ти какво предлагаш? Да си останем вечно на Земята? Да не опитаме да завземе Слънчевата Система? Чия е ползата да си останем вечно на Земята или да летиме само до МКС?

Парните бойлери на Мъски, летят ли вече до Марс както беше обещал преди 20 години..Та да си купя билет още утре! one way ticket to the blues...като крава камикадзе!

Колхозник глупак си ти.

А верно ли е, че марсианките имали по две.

те и землянките имат по две

ки

Това сигурно като погледнеш надолу и се посираш...

но окей. нали трябва да се печели от закупване на парцели от изоставената земя, в полза на населението на марс.. :-))) минусохвъргачката на радан костов е на линия да излети, ама към Сатурн!!!! 5..4...3...2... + - игнишън! :-)))

one way ticket, one way ticket ...

Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри…

... Човекът е строг, НО справедлив! Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен...

до милицията на гугъл капча, която се къпе секи ден: задачка- закачка за третополови джендъри: звездичките МИ между скобките ви бяха три. а сега звездичката е само една? милицията на "толерантността" ви търси ли другите три? :-)))

Паля Трабанта - няма майтап!

Аман от лъжи и глупости!!!!! Това никога няма да се случи и след милярд години,защото истинста е друга.....!

Че Земята е плоска, а небето е нарисувано? Пий си хапчетата драги...

НАКЪДЕ в НЕДЕЛЯ...

мечтата на некои.. таковата (*) от вида на хомео-съспенсус-либерастус-болшевикус-"филантропус"-третополовус.. да заспи на Планетата Земя, и да се събуди на Марс, едва когато не може да види избухването на Земята от обратаната(!) страна на Планетата Марс...:-)))

ако напишат и къде спира рейса немат грешка

кръговото, 4-и км

Приготвил съм си пешкира.

Юлен ще правят два лифта и хотели.

на клетата майка Земя - опоска я до шушка в стремежа си "за растеж"! Ха дано срещне марсианците, които да му видят сметката на тоя ненаситен Хищник!

Аз немам думи. целия еврогеиски саюс се тресе от ожасяващи гъбични инвекции по бананити. хора масово се заразяват, препадат задошават а вие ни заминавате с ескурзий до марс... зашто истрихти на бърза рака статията за гъбичнити иневекций принасяни от бананити/ сорос ли ви заповяда?????? тес снимки кадето сте ги истипосали не са ли от центара на софиа наи голямата клуака в кенефа булгарестан. спретети да ни одвличати мнението с глупостити са марс а кажети как да са ликуми от пандемията по бананити. ожасно са тез гъбички, аз ги префанах и колко сам страдала като плачущта варба ронех солени сълзи и кисели сополи.... моите гъбички се пуявиха на маточните траби и на трите ми яичници след опотрената на заразенити банани. верно е че през комунизама имаши само 1 път на 2 години банани ама те бяха големи твърди на пипани, дълги и закривени.. само не ми казвайте че лъжа, може да попитати за доказателтво монахините по женсските манистири, има все още живи на по 95 години които ще потвъртдат моя опит с бананити... аз оня ден говорих с една главна мунахиня , таз женица е отчаяна , вика ми, кви банани имаши преди а сега, вика, едни меки, малки и се разлагат още преди да ги поемими.... гербажийте и ес , вика, ни пренудиха насила да минеми на опотреба на краставици,ама, вика, нали ес саоз забрани кривити краставици та и те вика, вече не са онез краставици кадето консомирахме по две на веднъж през комонизама, баи тошо, вика, мислеши за нас и на снабдяваше лично с тях... ама права е таз мунахиня.... защо ес лъже и не каже на хорицата, кадето използуват банани, че в плантацийте в африка не са спазват нормални хегенистични норми и закони.... публична таина е че берачкити на банинити преди да ги откъснели , сядали върху тях и потскачали някви африкански танци.,. усвен това върху тях са нанизвали и маже които пък принасяли гъбичките от бананите на мъжките нерези с които за сажелени се савокуплявали зашото религията не им позволявала да се съвукупляват с неженени момичета//// много от тез хорица идват в ес като бежанци и придават заразити на ивропеискити прасета нерези и огуени свинки в ивропеиския парлимент а оттам дерекетно в ивропеиската комисия. спрете заразата//// аз имам една идея / неможе ли преди да сядат варху бананите , берачите да им слагат одгоре наинолови торбички или поне таолетна хартия или пък тиксо.... за да се спре пътя на гъбичкити един път за винаги. надявам са че здравната каса ше приеми моя патент и ще ми плати афторскити права Поклон

Не завърши ли в Берлин вече?

Отивам, но само с "Томас Кук" :-) !!

да не се върнеш с "Доналд Кук" само...

Взех записки сега директно ги слагам при завещанието с указание да се снимат на ксерокс за завещанието за правнуците. Мерси много.

ВСИЧКИ брат-чеди да се изнесат и НАЙ-НАКРАЯ да ни оставят нас, от мат'ряла да си изживеем дните в спокоствие, без гонка "за растеж", и купуване "без пари"!

SU-152

Мда,културна масовата дейност в дира започна,руснаците шпионират,а американците летят на Марс.......................

Предпочитам жунгла с амазонки пред пустиня

Ще чакам дестинации към Венера . Там е по-топло. Можеш да ходиш само по бански. За Марс трябва зимна екипировка.А това оскъпява пътуването. Колко свръх багаж ще трябва да таксувам.....

На марс няма морета и как измерват относителната височина - спрямо коя кота, Ако пресушим океана (както по Нешънъл Географик ) и мерим спрямо Марианската падина и Еверест , излиза пак около 20км разликата

Google и веднага се намира отговора - "Because there's no sea level on Mars any more, zero altitude is defined as a specific atmospheric pressure of 610.5 Pascals, about six millibars," says O'Toole. "This value was chosen because it's the triple point of water on Mars, where it can exist as gas, liquid or solid."

Да не забравяме, че африканчето Мъск навремето е падал лошо на главата си и оттогава живее в паралелни светове.

Да не забравяме, че африканчето Мъск за 8 години изрита като мръсно коте Роскомикс от бизнеса с изстрелване на сателити... и от тогава Роскомикс живее на стари слави и дотации от държавата.

То верно африканчето обеща да качи американчета на Луната, на Марс, на Черешата и на Пързалката.

Ми те руснаците от 1917те ни обясняват как гнилия капитализъм се разпада, а комунизма процъвтява, па те станаха капиталисти накрая...

Вече се обадих на туристическата агенция и си направих резервацията за почивка. Ще карам ски по полюсите на Марс, че то лесна работа, Гогов!

Тъкмо се притеснявах, къде ще корумпират личните ви лекари догодина, че те обиколиха Земята, а те им измислили нова дестинация. Ще пие раята хапове и ще ходи по джипки, не ли?

се чудех къде ша ида да се пързалям зимъска

Кирье, па си вързал кънките с пущиняците в кръчмата!

Доста тъпо заглавие на статия! Както и много други такива стремящи се да привлекат читатвли

бе съдейки по коментарите, колко читави ще са привлечените от тази статия?

само незнам дали твоето грозде си е още кисело

Само не пращайте на Марс Тома Беляев и Гофретка Толумберг че ще ми съсипят скиорския бизнес!

Бе аз викам дай тази зима да покараме ски на обновените писти и съоръжения на Витоша, пък за Марс ще му мислим от догодина.

а пък аз със празната си кратуна смятам че мъск е един наркоман спонсориран от наса да си прави налудничавите силози за фръчене някъде из мохавските песъци,щото не вревам и след 100 години някой да иде на марс,то верно че нас нема да ни има,ама наште внуци пак ще се пързалят по пистите на земята и дани се сещат да да прочетът някой виц за мъск и марс

стъпихме на луната и ни отвя лунния ветър,сега ще се пързаляме на марс,там вятър няма,има балони

Айде пак се откъсна в пореден полет над кукувиче гнездо. Кротувай да не те приземят санитарите.

Утре стягам куфарите

Чемодан, вокзал, Москва, т.е. Марс

ти откога си на"марс"